2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیان

106 بازدید | 15 پست

سلام ممکنه امتحان های  خرداد یکیش بیفته روز جمعه و تعطیل ؟ سابقه داره بندازن؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه 

سپاس بانو

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

نه همه چیز برنامه ریزی داره از اول ترم 

من ندیدم حتی پنج شنبه بندازن

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
اره میشه

عه جدی؟ دانشگاه دولتی سراسری ها؟مطمانی؟ میخام مچ یه ادم دروغگو رو بگیرم نمیخام ضایع شم هاااا😟

عه جدی؟ دانشگاه دولتی سراسری ها؟مطمانی؟ میخام مچ یه ادم دروغگو رو بگیرم نمیخام ضایع شم هاااا😟

اره بخدا من ترم 4هستم 2بار امتحان یکی عمومی بود یکی هم تخصصی روز جمعه دادم منم دانشگاه سراسری میخونم

اونم امتحان پایانترم

دانشگاه ما عمومیا رو همه رو پنجشنبه جمعه ها میگیرن

این ترم اولین ترمیه که تاریخ عمومی به خاطر کنکور ارشد عقب افتاد برای شنبه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
اره بخدا من ترم 4هستم 2بار امتحان یکی عمومی بود یکی هم تخصصی روز جمعه دادم منم دانشگاه سراسری میخونم ...

رشتتون چیه عزیزم ... ودانشگاهتون ؟ ببخشین فضولی میکنم میخام ببینم  اگه رشته همون دوستمه مطمان شم 

دانشگاه ما عمومیا رو همه رو پنجشنبه جمعه ها میگیرن این ترم اولین ترمیه که تاریخ عمومی به خاطر کنکور ...

دانشگاتون سراسریه؟ دولتی؟

دانشگاتون سراسریه؟ دولتی؟

اره

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...