2777
2789
عنوان

عشق😔

148 بازدید | 13 پست

عشق یعنی دلت بگیره اما نخواد پیشت بشینه وقتی حتی توی تنهایی هاشم نمیخواد تو رو ببینه یعنی بفهمی دیره داره از از زندگیت میره یعنی بعد یه سال جای دستاش میشود بگیره 

عشق یعنی نگاه تلخش اسمه توی صدای سردش یعنی وقتی که من بیدارم تو خواب خواب تو بغل گرمش یعنی دیگه هیچ کس نباشه بخواد ارومت کنه یعنی حتی خود خدا هم بخواد نابودت کنه 

الان موضوعی شنیدم ناراحتم ولی چون جسمم داغونه میسپارم به خدا انشالله بهش نشون بده 😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تحربه ای تلخ شروع فرداهایی بهتر است... پس پاشو غم و دور کن 😉

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

عشق ی حماقته حماقت محض...ینی ک من میدونم راهم غعطه ولی قدرتشو ندارم ک ادامه ندم ینی میدونم تهش شکسته ولی نمیتونم ازش بگذرم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

عشق یعنی کارت بابام  

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
😂😂😂👍👍👍

والا😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عشق ی حماقته حماقت محض...ینی ک من میدونم راهم غعطه ولی قدرتشو ندارم ک ادامه ندم ینی میدونم تهش شکسته ...

عزیزم بدترین حماقت عمرم بود ولی دیگه تکرار نمیشه چون بدجور ضربشو خوردم و هنوزم خوب نشده ولی انشالله که تلخی زندگی از بین بره اینم محو میشه

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
چشم عزیزم انشالله که تلخی زندگی منم تموم بشه چون توانم بریده خدا خودش کمکم کنه 

ان شااله خدا دل شادت کنه

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...