2777
2789
عنوان

چیکار میکنید شوهراتون حرفتونو گوش می کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 32 پست
خونمو عوض میکردم به شوهر خودمم کلید نمیدادم😁🤣

منم چند بار به بهونه مختلف کلیدو ازشون گرفتم ندادم منتها نمی دونم از کجا میان دوباره الان نزدیک 5 تا کلید ازشون گرفتم ولی بازم دارن 

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

خانواده شوهر من همین بودن اینقدر انداختم توقسط که مجبور شد  اونا رو بی خیال شه کلید خانه ات عوض کن که میتونه  بیاد اونا حس مالکیت دارن وگرنه اجازه نمی دادن که بیان

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبختانه یا متاسفانه همسرجان بنده پدرو مادرش در قید حیات نیستن که بدونم اگه بودن همسرجان چطور رفتار میکرد.

کاش بتونید خونتون رو عوض کنید و دور شید ازشون

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
وا من که سکته میکردم اگر برادر شوهرم میومد سر کمدام یا بی اجازه میومد خونم. یادمه یبار سال اول عروسی ...

این 23 سالشه من یه بار بهشون گفتم همه چیزایی شوهر من که با شما مشترک نیس توام استفاده کنی اونم استفاده کنه اوایل عروسی یه ریش ترااش که برای عروسی گرفته بودیم دادیم بهش اونو خراب کرد هر روز میاد او ن یکی دیش تراشو میبره  به خواهرشوهرمم گفتم تنها چیزی که به طور مشترک ازش استفاده نمی کنن منم انگار

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

این خیلی بده میان توخونتون، عزیزم حتما کلید خونتا عوض کن

من حتی شوهرم کلید ندارا تا برسه بقیه

خودم جایی کار داشته باشم دنیایی مهمان توخونه باشه نمیذارم بمونن وقتی خودم نباشم

چقدر بی ادبن واقعا

به هیچ عنوان زیربار نرو بیان توخونت‌

خونتا عوض کن، کلیدا عوض کن

وای چقدرعصبی شدم

وا من که سکته میکردم اگر برادر شوهرم میومد سر کمدام یا بی اجازه میومد خونم. یادمه یبار سال اول عروسی ...

من 10 ساله هی سکته میکنم هی حرص میخورم اصلا اهمییت نمیدن

اخه خود شوهر من قبول داره اینا باعث عقب افتادنش از زندگی میشن ولی کاری نمیکنه

اون روز شوهرم اومده واسه من غر میزنه که یه تومن دادم ماشین. درست کردم میگم من چیکار کنم ماشین و نده بهش ماشین بابات هست دیگه بخوادبره بیاد  شب میگه نمیدم دوباره صبح سوییجو میاد میگیره 

منم مادر شوهر وپدر شوهر قید حیات نیستند ولی الان که ۱۵ سال از ازدواجم گذشته شوهرم خیلی بیشتر به حرفم می دونه که من تصمیمای درست می گیرم ولی اگه به حرفم گوش نده بی محلش می کنم خیلی بدش میاد ازاین کار

اينم نهايتش دو روز تا وقتي كه خانوادشو نبينه اونارو ميبينه ديگه گوش نميده 

شوهر منم قرار بود بره جایی با برادر شوهرم خودش هم ماشین داره شوهرم گفت بیا دنبالم باهم بریم یهو شوهرم آروم که من متوجه نشم با ماشین خودش رفت کلن برادراش هرجا برن باهم شوهر من ماشین میبره...

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
به نظرم تلاشتو بکن محل زندگیتو عوض کنی حرص نخور یه جوری باسیاست ازشون فاصله بگیر

نميشه يه زمين بهش وعده دادن ولي حق فروش و ايناشو نداره در حديه كه فقط نگاهش كنه و حسرت بخوره از لحاظ كاري هم چند ٥ ساله از باباش سوا شده قبلش مامانش اجازه نميداده اونم كامل سوا نشده هر كاري دارن بايد شوهرم انجام بده خلاصه اينكه نه ميشه ساخت و رفت نه ميشه رفت مستاجري