2777
2789
عنوان

موافقید؟

86 بازدید | 8 پست

پدر مادرایی که بچه دارن هی نگن ما برا بچمون فلان کار رو کردیم، بچمون باید قدرمونو بدونه، هرکاری میکنن هزاربار به بچشون میگن فلان کلاس گذاشتیمت ازخودمون زدیم برا تو و...

آقاجان اون بچه رو که از بهزیستی نیاوردید که سرش منت میزارید، برا دل خودتون و خودخواهی خودتون بچه رو آوردید پس منتی هم دیگه سرش نمیمونه، اگر بچه، بچه کار سرچهارراه بود و میاوردیدش خونتونو براش اینکارا رو میکردید میتونستید این حرفا رو بزنید اما نه بچه ای رو که بخاطر دل بخواه خودتون بوجود آوردیدش 

موافق نیستم اونا یه غلطی کردن مارو اوردن از به سنی به بعد خودمون مسئول کارامون و زندگیمون هستیم نمیشه که توقع داشت ازشون  خب اونام ادمن زندگی خودشونو دارن در هر حدی که دلشون بخواد براتون فراهم میکنن به نظرم حوب میکنن منت میذارن😂

میشه برام دعا کنین😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موافق نیستم اونا یه غلطی کردن مارو اوردن از به سنی به بعد خودمون مسئول کارامون و زندگیمون هستیم نمیش ...

منم نگفتم ما مسئول کارامون نیستیم، گفتم بابت کارایی که کردن منت نباید بزارن، بالاخره بزرگ کردن بچه ای که آوردن جز وظیفشونه مثل اینکه یه گلدون بخرید بخاطر نور و آفتاب دادن بهش بگید ما این كار رو کردیم، درصورتیکه ما اون گلدونو آوردیم وظیفمون هست بهش رسیدگی کنیم