پس چاره ایی نداری ادم کلا با هم بودنی قشنگ عذاب میدن خودشون باید انصاف کنن که اونم نمی کنن انشالله بتونی به زودی مستقل بشی منم باهام بودنی انتظار کار زیاد داشتن ازم
بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
تقسیم کارتون چجوری بود چکارایی شما میکردی چکارایی اونا ،یکاری ک نمیخاستیو چجوری بهش میگفتی ک نمیخای ...
من چون اون موقع ۱۹سالم بود و از اول اینطوری به نظر اومد که تو غذا مادرشوهرم بهتره غذا خودش می پخت اما دوست داشت تو کارهای پیش پا افتاده حتما کمک کنم بعضی وقتا کمک میکردم وقتی هم که نمی تونستم اون کنایه هاشو میزد در کل خیلی سخته
بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
زیاد از اول خودمو درگیر کارها نمی کردم ولی ظرفها و جارو با من بود و متلک های اونها هم ادامه داشت&nbs ...
حتی دسشویی وحمامو من باید طی بکشم خواهرشوهرم فقط میخوره میخابه مادرشم همش میره تفریح ،سعی میکردم مدیریت کنم ولی دیدم همش جنگ وجدال فایده نداره آخه مادرشوهرم ناراحتی اعصاب داره ودستش واقعا هرزه ،البته برامن زیاد روش نمیشه ولی خب ...
مردادیا عشقن میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م