2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 42 پست

خب منم تو یه واحدم ولی فاصله حفظ میکنم حد نگه میدارم قبلا کلا یه خونه بودیم مادر شوهر منم انتظار داشت حتما شستن ظرف ها و جارو با من باشه 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره عزیزم

پس چاره ایی نداری ادم کلا با هم بودنی قشنگ عذاب میدن خودشون باید انصاف کنن که اونم نمی کنن انشالله بتونی به زودی مستقل بشی منم باهام بودنی انتظار کار زیاد داشتن ازم 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
خب منم تو یه واحدم ولی فاصله حفظ میکنم حد نگه میدارم قبلا کلا یه خونه بودیم مادر شوهر منم انتظار داش ...

توام انجام میدادی براش؟

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م
پس چاره ایی نداری ادم کلا با هم بودنی قشنگ عذاب میدن خودشون باید انصاف کنن که اونم نمی کنن انشالله ب ...

تقسیم کارتون چجوری بود چکارایی شما میکردی چکارایی اونا ،یکاری ک نمیخاستیو چجوری بهش میگفتی ک نمیخای انجام بدی

توام انجام میدادی براش؟

زیاد از اول خودمو درگیر کارها نمی کردم ولی ظرفها و جارو با من بود و متلک های اونها هم ادامه داشت 

تقسیم کارتون چجوری بود چکارایی شما میکردی چکارایی اونا ،یکاری ک نمیخاستیو چجوری بهش میگفتی ک نمیخای ...

من چون اون موقع ۱۹سالم بود و از اول اینطوری به نظر اومد  که تو غذا مادرشوهرم بهتره غذا خودش می پخت اما دوست داشت تو کارهای پیش پا افتاده حتما کمک کنم بعضی وقتا کمک میکردم وقتی هم که نمی تونستم اون کنایه هاشو میزد در کل خیلی سخته 

زیاد از اول خودمو درگیر کارها نمی کردم ولی ظرفها و جارو با من بود و متلک های اونها هم ادامه داشت&nbs ...

حتی دسشویی وحمامو من باید طی بکشم خواهرشوهرم فقط میخوره میخابه مادرشم همش می‌ره تفریح ،سعی میکردم مدیریت کنم ولی دیدم همش جنگ وجدال فایده نداره آخه مادرشوهرم ناراحتی اعصاب داره ودستش واقعا هرزه ،البته برامن زیاد روش نمیشه ولی خب ...

حتی دسشویی وحمامو من باید طی بکشم خواهرشوهرم فقط میخوره میخابه مادرشم همش می‌ره تفریح ،سعی میکردم مد ...

از قرار معلوم از وقتی تو اومدی کامل کارهای خونه را انداختن سرت فقط سعی کن هر جور شده از اونجا برید از خدا بخواه خودش کمکت میکنه 

از قرار معلوم از وقتی تو اومدی کامل کارهای خونه را انداختن سرت فقط سعی کن هر جور شده از اونجا برید ا ...

اره گلم ،،،،حتی هفته اول غذا روسوزوندم اومد آشپزخونه یه سیلی محکم بهم زد بعد خودش خجالت کشید ومعزرت خواست گفت یلحظه فکر کردم توآتنایی ،

اره رکوراست میگه وظیفه تویه

اره گلم ،،،،حتی هفته اول غذا روسوزوندم اومد آشپزخونه یه سیلی محکم بهم زد بعد خودش خجالت کشید ومعزرت ...

عجب چقدر رفتاراش زشته 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز