2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 42 پست

گمشو بیا سر خونه زندگیت یه هفتس رفتی ددر دودور شام شوهرتو من باید بدم😒

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گمشو بیا سر خونه زندگیت یه هفتس رفتی ددر دودور شام شوهرتو من باید بدم😒

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

واااااایی چقد بد خدایاااا 

ما هم قراره تا یه سال دیگه بریم با اونا زندگی کنیم هوووف و اغاز بدبختیا

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 واااااایی چقد بد خدایاااا  ما هم قراره تا یه سال دیگه بریم با اونا زندگی ک ...

من جدا زندگی میکنم بابا هرشب غذا درست میکنم میدم شوهرم میبره تازه اقا قند و‌چربی داره باید پرهیز کنه میمونم چی درست کنم🤕

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

من با مادرشوهر و جاری تو یه ساختمونم خیلی سخته فقط دعا کنید فرجی بشه بریم دوری و دوستی 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

دو تا نفس اضافه هم می کشیم میفهمن از بس فضولن 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

مادرشوهرم فک کرده من کلغتشم همش ارم کارمیکشه دیگ خسته شدم تامیشبنم بلندم می‌کنه تامیرم پادسشور یک عالم ظرف میاره ک بشورم خسته شدم حس میکنم کلفتم خیلیم عصبیه وسیلی میرنه سرهرچیزی اوایل ب شوخی الان ب جدی،من بیرون ابهت دارم ولی خونه اینا تحقیرمیشم وچیزی نمیگم چون سن بالاعروس شدم همش تیکه میندازه ک پیردختری و‌‌‌... 

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م
مادرشوهرم فک کرده من کلغتشم همش ارم کارمیکشه دیگ خسته شدم تامیشبنم بلندم می‌کنه تامیرم پادسشور یک عا ...

یعنی چی واقعا رفتارش زشته نرو خونش 

یعنی چی واقعا رفتارش زشته نرو خونش 

تویه واحدیم پول نداره شوهرم خب مجبورم بسوزمو بسازم تا یه پولی دستمون بیاد ،غذادرست کردن وشستن ظرفای هروعده ونظافت پای منه غذاکه میخورن یک دونه ظرفشونو حتی نمیشورن حتی وقتی خسته برمیگردمم ظرفارونگه می‌دارند من بشورم اینا دیگه خیلی بافتشون سنتیه کلا این کارارو جزو وظایف عروس میدونن

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م
تویه واحدیم پول نداره شوهرم خب مجبورم بسوزمو بسازم تا یه پولی دستمون بیاد ،غذادرست کردن وشستن ظرفای ...

خورد و خوراکتونم با هم هستش