2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام نازنین جان فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشه کلا" این که میگن عقب انداختن نشونه آماده شدن رحمه و این حرف ها هم فقط امید دادنه. آمادگی نمیخواد که هر وقت تخمک باشه و شرایط برای لقاح فراهم باشه و بتونه با اسپرم لقاح پیدا کنه بارداری اتفاق میفته دیگه 

نمیدونم والا.برایه من حسابی دعا کنین

هی با این چیزا امید نده ،بدتر استرس میگیری،بعد یهو اون ماه نمیشه،خیلییی ضد حاله،تجربه کردم ک میگم،ایشالا ک هر چ زودتر و بی دردسر باردار بشی🌷

من واقعا نمیدونم ربطی داره یانه.اما من دوسال اقدام بودم وهمیشه تا۷ روز پریودبودم.اماماه پیش فقط سه روز پریودشدم وخیلی تعجب کردم ودکترمم داروبهم داده بود واسه بارداری همش احساس میکردم این ماه اصلا جواب نمیده چون خونریزیم خیلی کم بود.امادرکمال تعجب من باردارشدم دوروز پیش آزمایش دادم مثبت بود😍😍😍

خدایاشکرت
من واقعا نمیدونم ربطی داره یانه.اما من دوسال اقدام بودم وهمیشه تا۷ روز پریودبودم.اماماه پیش فقط سه ر ...

مبارکههههه منم ماهه پیش پریود شدم خیلی کم بود خونریزیم الانم کمر درد دارم زیر دلم درد میکنه مثله دردای پریودی حالا نمیدونم این ماه گرفته یا نه 30 تاریخ پریودمه دعا کن برام که گرفته باشه

مبارکههههه منم ماهه پیش پریود شدم خیلی کم بود خونریزیم الانم کمر درد دارم زیر دلم درد میکنه مثله درد ...

ان شالله که باردارباشی.واست صلوات میفرستم عزیزم.حتماخبربده

خدایاشکرت