2821
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

210 بازدید | 19 پست

اینو می نویسم برای اونایی که از عکس رنگی رحم وحشت دارن.میتونم به جرات قسم بخورم ،دردش ۱ دقیقه هم نیست،۳۰ ثانیه،واقعا اونجور که شنیدیم و اینجا خونده بودم ،نبود.

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

باجه😘

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه نسخه رو که نمیشه برای همه نوشت گلم.

من به قدری درد داشتم بعدش بیحال و نیمه غش افتادم

پروسه ی پیدا کردن ورودی رحم من نزدیک نیم ساعت طول کشید همراه درد....خود اون تزریق هم که بله حدود یکی دو دقیقه ست دردش فقط

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
یه نسخه رو که نمیشه برای همه نوشت گلم. من به قدری درد داشتم بعدش بیحال و نیمه غش افتادم پروسه ی پی ...

به نظر منم استانه درد همه مثل هم نیست

مثلا میگن سزارینم خیلی خوب بود یا زایمان طبیعیم خیلی راحت بود برا همه اینجور نیست

به نظر منم استانه درد همه مثل هم نیست مثلا میگن سزارینم خیلی خوب بود یا زایمان طبیعیم خیلی راحت بود ...

دقیقا👌

.هر کسی یه واکنشی داره،،،یا بسته به فیزیولوژیک بدن یا اون متخصصی که داره کار رو انجام میده،همه ی اینا دخیله

من فیزیولوژیک ورودی و رحمم طوری بود که ده بار اون دستگاه و فرستادن برای باز شدن ،اما ورودی رو نمیدیدن،،دکتر متخصص رو صدا کردن اونم کلی تلاش کرد

تلاش اونا درد من بود،نمیگم از ۱۰ ، ۱۰ بود...ولی اروم گریه میکردم از درد

به خیلی عوامل بسته ست

یه نسخه رو که نمیشه برای همه نوشت گلم. من به قدری درد داشتم بعدش بیحال و نیمه غش افتادم پروسه ی پی ...

خوب حتما جای خوبی نرفتی.هرکی اونجا بود،۲ دقیقه ای میومد بیرون

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

نه بابا اتفاقا جاش حرف نداشت. دقیق و بی نقص. ولی مسئله اینجاست که باید قبول کنیم که همه مثل هم نیستن😉😉😉😉😉

کجا بود شقایق جان ؟؟؟؟معرفی کن لطفا برم من 

ی سوال دیگه هم داشتم تا‌پیک قبلی قفل بود نتونستم بپرسم 

کدوم ازمایشکاه برای تست ذخیره تخمدان بهتره برم 

ی صلوات برای حاجتم میفرستی لطفا .....🌹
کجا بود شقایق جان ؟؟؟؟معرفی کن لطفا برم من  ی سوال دیگه هم داشتم تا‌پیک قبلی قفل بود نتونستم ب ...

گلم ،بیمارستان ارمان