2777
2789
عنوان

قاعدگی بعد از ای یو ای

30643 بازدید | 18 پست

سلام اولین باره تاپیک میذارم سوالی دارم ک ذهنمو مشغول کرده ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین راهنماییم کنین.

من ماه پیش iui کردم ۱۴ روز بعد از اول منفی شد همه علائم رو داشتم دوروز بعد به اصرار دکترم دوباره از دادم بازم منفی شد. لکه بینی قهوه ای هم داشتم. زنگ زدم دکترم گفت شیافو قطع کنم فرداش خوریری کردم ولی سیاه و کم کم میومد (ببخشید ک واضح میگم) ی روز کم کم خونریزی سیاه داشتم روز دوم با ی دل درد یهویی ک گذشت متوجه نشدم چیزی دفع کردم ی ساعت بعد ک رفتم سرویس دیدم چیزی ازم دفع شده به شکل چربی صورتی رنگ حدودا سه سانت با نیم سانت حجم ترسیدم همونروز خونریزی شدید داشتم ولی تیره رنگ بعد دوباره کم شدو مثل لکه بینی... نمیدونم چی بوده و چرا اینطور شدم؟؟؟!

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بازم ای یو ای کردی یا طبیعی نتیجه‌ گرفتی

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
سلام عزیزم بله من بهمن ماه با اولین میکرو باردار شدم 

خداروشکر عزیزم خوشحالم'چقدهزینتون شد منم میخو ام ivf کنم بنظر شما lvf بهتره ی میکرو

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

متاسفانه کرونا همه چی رو بهم ریخته دکتر من انجام نمیده تا دو ماه دیگ من خرم آبادم 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
سلام عزیزم برا تعیین جنسیت ای وی اف کردی؟هزینه ات چندشد؟ 

نه عزیزم ما مشکل داشتیم دیگه به جنسیت فکر نکردیم فقط میخواستیم خدا بده هرجی داد 😁

خداروشکر عزیزم خوشحالم'چقدهزینتون شد منم میخو ام ivf کنم بنظر شما lvf بهتره ی میکرو

مرسی عزیزم انشالله قسمت خودت میشه به زودی😘 شما نمیتونی انتخاب کنی هرکدومش کار ازمایشگاهیه که مربوط میشه به نوع مشکل شما و اینو دکتر تشخیص میده هردو ی عمله فقط کار ازمایشگاهیشون یکم فرق داره‌. ۹۸ با دارو ها و عملو مابقی ی چیزی حدود ۹ تومن حالا تا ۱۰ تومن حساب کن ولی خب اگر بیمتون داروهارو بده و عملو بده بازم کم تردرمیاد بعضی داروهاهم با دفترچه بیمه خدمات اجتماعی بازم بهم کمک کرد حداکثر خیلی زیادش ۱۰ تومن بدون بیمه و اینا.

متاسفانه کرونا همه چی رو بهم ریخته دکتر من انجام نمیده تا دو ماه دیگ من خرم آبادم 

اره همه عمل ها ‌کنسل شده حتما حکمتیه شاید طبیعی تا اون موقع باردار شدی😉

سلام عزیز میشه کمکم کنید  من شرایط شکا رو دارم و خیلی استرس دارم  خونریزی شما بعد از آی ...

سلام عزیزم اره مثل قبل حتی یکم بیشتر بود چون که دارو مصرف کرده بودم خب طبیعیه که بیشترم باشه. استرس برات سمه خودتو درگیر نکن هرکار دستت برمیاد بکن بقیش دیگخ دست تو نیست بسپاربه خدا استرس نمیذاره عملات جواب بده.

سلام عزیزم اره مثل قبل حتی یکم بیشتر بود چون که دارو مصرف کرده بودم خب طبیعیه که بیشترم باشه. استرس ...

ممنونم ازتون 

من از روز ۱۱بعد از آی یو آی لک میبینم 

تا الان که روز شانزدهم هست

کمی بیشتر شده ولی مثل پریودم نیست 

نمی‌دونم باید چیکار کنم 

ممنونم ازتون  من از روز ۱۱بعد از آی یو آی لک میبینم  تا الان که روز شانزدهم هست کمی بیش ...

خواهش میکنم عزیزم بالاخره بخاطر داروها همه چی بهم میریزه نگران نباش ولی اگر میتونی به مرکزی که انجام دادی ی زنگ بزن با مشاور صحبت کن ازش بپرس