2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

118 بازدید | 2 پست

سلام مامانای گل 

کسی از داروهای سنگ کلیه آقای علی کردی استفاده کرده؟ من میخوام استفاده کنم اما میترسم اگه چیزی میدونین ممنون میشم من تو همین سایت با داروی ایشون آشنا شدم

تو این سایت فقط ی خانوم اومده تبلیغ کرده هیچ کس استفاده نکرده واسه این نمیتونم جواب بدم

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

عزیزم برای شفای کامل این کانال روبخون

💎تفسیر آیاتی از قرآن(نه فقط روخوانی)

🔵ویدئوهای روشنگری درباره دین اسلام از استاد قرائتی واستاد رائفی پور (فلسفه ی چرایی احکام ،اشکارکردن شبهات وتحریفات دین پاک اسلام و...)

💎جایگاه والای زن دراسلام

💎ارزش حجاب وپاکی نفس مردان

🌸موضوعات همسرداری تربیت فرزندان 

👈💎شفای تمام بیماری ها

🌼خنده حلال از استاد قرائتی

💎🌹احادیث ائمه اطهار علیهم السلام 

💠طب شیعه براساس احادیث 

🔵و..

از طریق سرچ تل گرام از کانال عالم الغیب والشهاده با آیدیmonji_313_1@ دیدن کنید  

اگر برای جست جوی لینک مشکلی وجود داشت

لطفا از طریق درخواست دوستی به من اعلام کنین 

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.