2821
2789
عنوان

داستان۱

| مشاهده متن کامل بحث + 5128 بازدید | 255 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعد از مراسم ازدواج نوشین با شوهری ک ۱۷ سال ازش بزرگتر بود راهیه شهر میشن شوهره نوشین تو شهر کار می ...

یه جوری رو اختلاف سنی ها تو ازدواج زوم کردی که..... 😂

خودت داری میگی داستان مال یه روستا با مردم بیسواد واسه 60 سال پیش بوده! 

الان این اختلاف سنی ها رو ما داریم تو ازدواجه اعضاء همین نی نی سایت میبینم 😂😂😂

چند وقت پیش تو یه تاپیک یکی پرسید، فلانی چطور با 16 سال اختلاف سن ازدواج کردی؟ 

داشتن سوال کننده رو خفه میکردن... 😅😅😅

نمیدونم چرا با همون سرعتی که مایحتاج زندگیمون داره گرون میشه و به سختی بدست میاد، با همون سرعت فرهنگ و ارزشهامون دارن ارزون میشن و راحت از دستمون میرن.... 😔😒
😂😂😂😂😂 فكر كنم مامانت چشماش رنگي باشه 

طوسیه

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

یه جوری رو اختلاف سنی ها تو ازدواج زوم کردی که..... 😂 خودت داری میگی داستان مال یه روستا با مرد ...

ب هر حال میگن مد برمیگرده😂😂😂

اخه واقعا نمیشه این همه اختلاف

البته بابای خودم ۱۰ سال بزرگتره اما از نظره شخصیتی با مامانم هم سطح شده 

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

مرسی  متاسفانه تفاوت خانواده هارو میشه واضح دید  خانواده پدریم کلا اهل تهران بودن از اول ...

واقعاً میشه باور کرد همچین خانواده هایی وجود داره؟ 

ما که تا دیدیم تهرانی ها همش نسبت به شهرستاتی ها اه اه پیف پیف کردن! 

چه برسه به اینکه یه دختره بیسواد روستایی که بیچاره هر روز کتک خورده و خودشون طلاقشو از شوهرش گرفتن،  واسه پسرشون بگیرن.... 

نمیدونم چرا با همون سرعتی که مایحتاج زندگیمون داره گرون میشه و به سختی بدست میاد، با همون سرعت فرهنگ و ارزشهامون دارن ارزون میشن و راحت از دستمون میرن.... 😔😒
ب هر حال میگن مد برمیگرده😂😂😂 اخه واقعا نمیشه این همه اختلاف البته بابای خودم ۱۰ سال بزرگتره اما ...

شوهر قبلیه مادرت چطور بی سر و صدا گزاشت رفت؟ 

تو اون مدتی که دنبال کارهای طلاق بودن مامانت پیش کی بود؟ 

این شوهره که اینقدر قلدر بود چطور قبل طلاق،  با زنش از اونجا نرفت؟ 

یه مقدار مبهمه اینا.. 

یه سوالی ذهنمو درگیرکرده ،نوشین هم پدرمادرداشت هم کلی خواهر برادر ،چطور رفت خونه غریبه ، پس خوانوادش نگفتن این دختر کجاس، مگه کجا زندگی میکردن

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
واقعاً میشه باور کرد همچین خانواده هایی وجود داره؟  ما که تا دیدیم تهرانی ها همش نسبت به شهرست ...

من بابام دهاتی بود مامانم دختر بازاری

ولی پدربزرگم بسیار آدم خوبی بود و پدرم و خیلی دوست داشت

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
شوهر قبلیه مادرت چطور بی سر و صدا گزاشت رفت؟  تو اون مدتی که دنبال کارهای طلاق بودن مامانت پیش ...

خب اگ سروصدامیکرد ک ب سادگی ازش نمیگذشتن چون باید تقاصه کتکا و سقط و .... اینارو میداد البته بماند ک یه عده رو فرستاده بود تا بابا بزرگم و خفت کنن و ....

تا وقتی ام ک طلاق بگیره پیش مامان بزرگه پدرم بود 

خییلی جزئیات و نگفتم 

یه سوالی ذهنمو درگیرکرده ،نوشین هم پدرمادرداشت هم کلی خواهر برادر ،چطور رفت خونه غریبه ، پس خوانوادش ...

خواهر برادراش قبل ازدواجش کلی گلایه داشتن و خانواده شوهرای خواهرشونم تقریبا مثله ده خودشون تفکرات مزخرف

با وجود اونا ‌ نمیتونس پیش هیچکدوم بره

پدر مادرشم ک اطلاع نداشتن چون گفتم شوهرش همش میپیچوندتشون 

ک وقتی طلاق گرفت دایی مامانم ک اومده بود تهران و از شوهره قبلیه مامانم هی میپرسید ک نوشین چخبر یهو میفهمه طلاقش داده 

تو یه قهوه خونه ک همه مسافر بودن تازه اتفاقی میبینتش 

اهل یه ده نزدیک مرزه ترکمنستان دیگ اسمشو نگم دیگ😁

داستانت قشنگ بود ممنون استاتر

قربانت

الهه جان من داستانتو خوندم خیلی قشنگ بود خیلیم خوشم اومد مثه رمان بود ولی این از نوع واقعیش بود خیلی عالی بود . فقط من عکسا رو ندیدم . عالییی بود .عشقشون پایداررررررر خدا حفظشون کنه .

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز