کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 عنوان جواب تیرویید من تو هفته ی ۱۲ بارداری چی میگه به نظرتون؟ 😁🥳🥳بوووووووق 162 بازدید | 23 پست تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊 1398/03/25 | 14:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7448 تی4 بالاست بقیه ش خوبه خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 تی4 بالاست بقیه ش خوبه چی هست اون اصلا 😁شنیدم میره بالا معمولا تو بارداری؟ تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7448 آره تیروئید کلا تو بارداری بالا میره و خب بعضیا باید دارو بگیرن.من خودم تی اس اچم بالا بود ک دارو دادن.احتمالا شمام دکتدت دارو بت میده خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 غربالگری دادی؟؟منم هفته ۱۲ هستم هنوز نرفتم😑 اره دادم والا اگه به خودم بود نمیرفتمدیگه بخاطر همسرم اینا رفتم خودم اعتقاد دارم هرچه از دوست رسد نیکوست😁😊 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 آره تیروئید کلا تو بارداری بالا میره و خب بعضیا باید دارو بگیرن.من خودم تی اس اچم بالا بود ک دارو دا ... واویلا دارو ندوشت 😁 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
نسکافه۱۳۷۲ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 5009 اره دادم والا اگه به خودم بود نمیرفتم دیگه بخاطر همسرم اینا رفتم خودم اعتقاد دارم هرچ ... جنسیتم گفت بهت؟؟
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 جنسیتم گفت بهت؟؟ صد در صد نگفت ولی احتمال قوی گفت پسره تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7448 واویلا دارو ندوشت 😁 یه قرصه کلا.عکس ان تی رو میزاری؟جنسیت جنینو بت نگفتن تو ان تی؟ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7448 صد در صد نگفت ولی احتمال قوی گفت پسره معمولا درست میگن.از رو عکس ان تی هم قابل تشخیصه خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 یه قرصه کلا.عکس ان تی رو میزاری؟جنسیت جنینو بت نگفتن تو ان تی؟ احتمال زیاد گفت پسره ولی نمیدونم صد در صدشو بلدی مگه تشخیص جنسیتو ؟😁 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
نسکافه۱۳۷۲ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 5009 صد در صد نگفت ولی احتمال قوی گفت پسره مبارکه عزیزم منم سر بچه ی اولم گفت پسر و پسرم بود ...انشالله اینیکی دختر باشه😍
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7448 انشالله سالم بغلش بگیری عزیزم خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7448 احتمال زیاد گفت پسره ولی نمیدونم صد در صدشو بلدی مگه تشخیص جنسیتو ؟😁 آره تا حدودی😆😆 خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین