tala_roshana مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 860 عنوان قرمه سبزی😣 192 بازدید | 13 پست سلامدوستان قرمه سبزی گذاشتم برا ناهار.بعد پیاز داغش ی کم تیره شده بود ،پیازم نداشتیم دیگ که دوباره پیاز داغ کنم همونجوری درست کردمالان مزش یه کوچولو به تلخی میزنهراه حلی نیست درستش کنم😳 خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤ 1398/03/25 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadiiiiis عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 3153 من اشپزیم خیلی بده....بلد نیستم انقد بد درست میکنم ک نمیشه بخوری😔😔😂 عاشقتمممم پرنسسم....دختر یکی یه دونمم
مونا_بلا عضویت: 1394/03/18 تعداد پست: 11030 بعد قورمه سبزى بدون پياز داغ هم اصلا بد نميشه ميتونستى سير بزنى يا پودر سير ولى حتما بگو شوهرت پياز بخره قورمه سبزى فقط با پياز😋😋 🧿
fatemeh7768 عضویت: 1392/01/08 تعداد پست: 20308 فکر نکنم به قول دوستان یکم ترشش کن شاید بهتر بشه!تو قورمه سبزی میتونستی اصلا پیاز نزنی چه کاری بود اخه کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22738 فکر نکنم تلخیش مال پیاز باشه.احتمالا سبزیتو خیلی تفت دادی. لیمو امانی اگه نگذاشتی .نزار ولی بجاش لیمو ترش بزن. تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
tala_roshana مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 860 يا فلفل بزن تندش كن يا اب ليمو بزن ترشش كن😄 ابلیمو زدم ایشالا ک بشه خوردش😅 مرسی عزیزم😘 خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
tala_roshana مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 860 من اشپزیم خیلی بده....بلد نیستم انقد بد درست میکنم ک نمیشه بخوری😔😔😂 😂😂😂😂😂😂😂 خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
tala_roshana مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 860 یکم رب انار ممنون عزیزم😘 خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
tala_roshana مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 860 بعد قورمه سبزى بدون پياز داغ هم اصلا بد نميشه ميتونستى سير بزنى يا پودر سير ولى ... نمیدونستم بدون پیاز خوب میشهی کمم هول شدم دیگ قاطی پاطی شد😆 خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
tala_roshana مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 860 فکر نکنم به قول دوستان یکم ترشش کن شاید بهتر بشه!تو قورمه سبزی میتونستی اصلا پیاز نزنی چه کاری بود ا ... ترشش کردم ببینم چی از اب درمیادهول شدم همونجوری ادامه دادم دیگ😅 خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
tala_roshana مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 860 فکر نکنم تلخیش مال پیاز باشه.احتمالا سبزیتو خیلی تفت دادی. لیمو امانی اگه نگذاشتی .نزار ولی بجاش لیم ... اخه قبلا هم درست کردم با همین سبزی اوکی بودولی ابلیمو ریختم مرسی😘😘 خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22738 اخه قبلا هم درست کردم با همین سبزی اوکی بود ولی ابلیمو ریختم مرسی😘😘 نوش جانتون تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !