2777
2789
عنوان

قرمه سبزی😣

192 بازدید | 13 پست

سلام

دوستان قرمه سبزی گذاشتم برا ناهار.بعد پیاز داغش ی کم تیره شده بود ،پیازم نداشتیم دیگ که دوباره پیاز داغ کنم همونجوری درست کردم

الان مزش یه کوچولو به تلخی میزنه

راه حلی نیست درستش کنم😳

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم تلخیش مال پیاز باشه.احتمالا سبزیتو خیلی تفت دادی. لیمو امانی اگه نگذاشتی .نزار ولی بجاش لیمو ترش بزن. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بعد قورمه سبزى بدون پياز داغ هم اصلا بد نميشه  ميتونستى سير بزنى  يا پودر سير  ولى ...

نمیدونستم بدون پیاز خوب میشه

ی کمم هول شدم دیگ قاطی پاطی شد😆

فکر نکنم به قول دوستان یکم ترشش کن شاید بهتر بشه!تو قورمه سبزی میتونستی اصلا پیاز نزنی چه کاری بود ا ...

ترشش کردم ببینم چی از اب درمیاد

هول شدم همونجوری ادامه دادم دیگ😅

فکر نکنم تلخیش مال پیاز باشه.احتمالا سبزیتو خیلی تفت دادی. لیمو امانی اگه نگذاشتی .نزار ولی بجاش لیم ...

اخه قبلا هم درست کردم با همین سبزی اوکی بود

ولی ابلیمو ریختم مرسی😘😘

اخه قبلا هم درست کردم با همین سبزی اوکی بود ولی ابلیمو ریختم مرسی😘😘

نوش جانتون 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !