2789
ای دوماه دارم میخورم رفتم دکتر دیگه گفت روماتیسم داری تادرمانش نکنی نباید حامله بشی بعد گفتم آسپرین ...

هروقت رمانیسمتو درمان کردی یماه قبل اقدام شروع کن ا س ا بخور

اصلا رماتیسم چیه و علائمش چیه

هروقت رمانیسمتو درمان کردی یماه قبل اقدام شروع کن ا س ا بخور اصلا رماتیسم چیه و علائمش چیه

نمیدونم والا آزمایش anaدادم برا دلیل سقطام که مثبت بود  دکتر گفت برو دکتر روماتولوژی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام. وقت بخیر جهش در ژنهای PAI-1  و MTHFR دارید که میتونند باعث مشکلات انعقادی بشند و یا باعث ...

سلام وقتتون بخیر ، خواستم بدونم بیماری خودایمنی مثلا خودایمنی کبد میتونه باعث جهش در ژن mthfr بشه ؟

کسایی که این مشکل رو داشتن میشه راهنمایی کنید دقیقا چیه درمانش چیه؟ این آمپولها ضرر ندارن

ببخشید شما به سلامتی باردار شدید؟ موقع بارداری چیا مصرف کردین؟من بارداری سوم آنوکساپارین مصرف کردم چون این جهش رو دارم اما باز هم سقط شد.

ببخشید شما به سلامتی باردار شدید؟ موقع بارداری چیا مصرف کردین؟من بارداری سوم آنوکساپارین مصرف کردم چ ...

خیلی متاسفم عزیزم

انوکسا چند می زدی؟ 

فاکتورهای ایمنی رو هم چک کردی؟ 

همسرت هم ازمایش دادن؟

خیلی متاسفم عزیزم انوکسا چند می زدی؟  فاکتورهای ایمنی رو هم چک کردی؟  همسرت هم ازمایش د ...

قربونت برم

نه همسرم آزمایش نداده آخه میگن وقتی راحت باردار میشی کمتر احتمال داره مشکل از اسپرم باشه

ایمنی ها مشکلی نداشتن فقط همین mthfrبود 

که کوالی فول میخوردم و حتی یه دکتر خوب خون سراغ ندارم برم پیشش یا یه دکتر خوب برای سقط مکرر همه یا خیلی شلوغ اند یا ..

قربونت برم نه همسرم آزمایش نداده آخه میگن وقتی راحت باردار میشی کمتر احتمال داره مشکل از اسپرم باشه ...

انوکسا چند هزار میزدی ؟؟

Dfa اسپرم اگه بالا باشه اونم می نونه باعث سقط بشه 

دکتر خون نیاز نیست باید دکتری بری که از سقط سردربیاره 

من خودم پیش سهیلا عارفی می رفتم 

رزاقی که دیگه متاسفانه نیست

فروتن هم خوبه برا سقط 

اگه تلگرام داری شمارتو بده یک گروه سقط دارم اگه خواستی ادممینش خیلی خوب راهنمایی می کنه  

انوکسا چند هزار میزدی ؟؟ Dfa اسپرم اگه بالا باشه اونم می نونه باعث سقط بشه  دکتر خون نیاز نیس ...

وای خدا پدرتو بیامرزه الان چند وقته دنبال یه گروه ام که بقیه هم باشن بتونم کمک بگیرم

انوکسا ۴۰۰۰میزدم

دیگه این دفعه انشالله میبرمش آزمایش بده

دکتر هم هرچی زنگ میزنم به این عارفی جواب نمیدن

میدونی پیگیری این ماجرا هم خیلی اعصاب و روان آدمو مختل میکنه حالا پامو بزارم اونجا میگه عکس رنگی از اسپرم همسر.. این آزمایش رو قبول ندارم برو فلان جا انجام بده. و هر دکتری هم ادا های خودشو داره

نمیشه اینجا شمارمو نذارم؟ میشه بعدش پاک کرد؟ من تازه اینجا ثبت نام کردم بلد نیستم

وای خدا پدرتو بیامرزه الان چند وقته دنبال یه گروه ام که بقیه هم باشن بتونم کمک بگیرم انوکسا ۴۰۰۰میز ...

تو پیام خصوصی بفرست

شاید ۶۰۰۰ لازم باشه بزنی 

اره درست می گی دکترها هم ادا و اصول های خودشون رو دارن 

ولی واقعیت اینه خیلی ها سقط رو جدی نمی گیرن و درست بررسی نمی کنن و هر بار تکرارش کلی صدمه روحی و جسمی هست 

ولی بهرحال بهتره با دکتری پیش بری که درست بررسی کنه و دارو بده