2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام. مصرف هپارین یا انوکساپارین یا آ.اس.آ درمان وضعیت شماست که بارداری بی ضرر هست. جهت اطلاعا ...

سلام دکتر من سابقه دومورد سقط زیر شش هفته ویک زایمان زودرس ۲۶هفته داشتم آزمایش پنل سقط دادم وجهش در mthfr,,وجهش درPAl-1داشتم و دکتر گفته که باید در حاملگی هپارین بزنم 

سلام. وقت بخیر متاسفانه من به علت ابتلای خودم به کرونا نتونستم مدتی فعالیت کنم و پاسخگو باشم اگر ه ...

بعد حالا آزمایش کراس مچ هم دادم اون هم عددش زیر ۷خواستم ببینم درمانش چیه تو گوگل نوشته لنفوتراپی ولی راستش ما شهرستانیم اونجا لنفوتراپی انجام نمی‌دن وهزینشو نداریم بیایم تهران گفتم درمان دارویی داره این مشگل آیا اصلا نیاز به درمان دارم چون یک جنین تا۲۶بردم ولی بدلیل باز شدن دهانه رحم از دستش دادم بدون اینکه دارویی مصرف کنم تا ۲۶رسوندم ممنونم اگه پاسخگو باشیم 🙏🙏🙏🙏

سلام. وقت بخیر متاسفانه من به علت ابتلای خودم به کرونا نتونستم مدتی فعالیت کنم و پاسخگو باشم اگر ه ...

واقعا به کمکتون احتیاج دارم آقای دکتر لطفا پاسخ بدید 🙏🙏🙏🙏

آره. ضرر ندارد قرصش.خب یماه قبل بخور

ای دوماه دارم میخورم رفتم دکتر دیگه گفت روماتیسم داری تادرمانش نکنی نباید حامله بشی بعد گفتم آسپرین و مصرف کنم گفت به محض بارداری