2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام اقای دکتر منم سه تا سقط داشتم ازمایش داادم جند تا جهش انعقادی دارم گفتن آ س آ و هپارین باید است ...

سلام. وقت بخیر

معمولا ب6 و ب12 کمک کننده هستند. با توجه به ژنهای درگیر، یک فوق تخصص هماتولوژی (خون) خیلی بهتر میتونه شما رو راهنمایی بکنه. شما سر فرصت به یک فوق تخصص هماتولوژی مراجعه بفرمایید و تا اون موقع آسپیرین و اسیدفولیک 1 میلی و ویتامینهای ب6 و ب12 رو مصرف کنید

دکتر کامران بهادری مشاور ژنتیک بالینی و پزشکی بیمارستان فوق تخصصی زنان صارم
سلام. وقت بخیر معمولا ب6 و ب12 کمک کننده هستند. با توجه به ژنهای درگیر، یک فوق تخصص هماتولوژی (خون) ...

سلام اقای دکتر میشه لطفا جواب ازمایشهای منم ببینید 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
سلام. وقت بخیر معمولا ب6 و ب12 کمک کننده هستند. با توجه به ژنهای درگیر، یک فوق تخصص هماتولوژی (خون) ...

دوتا سقط داشتم

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...

سلام برهنگی دوستان من دوتاسقط داشتن شوهرم واریکوسل داره خودمم کم کاری تیروئید دارم که ازوقتی سقط داشتم گرفتم که با قرص کنترل شده سقط هام می‌تونه مشکل دیگه ای هم داشته باشه باید چه آزمایش هایی بدم خیلی حالم گرفته ست 

هردوسقطم سن جنین با سونو فرق داشت یکی سه هفته فرق داشت که طبق پریودی تو ده هفته سقط کردم یکی هم الان بوده که تو هشت هفته بوده البته طبق سونو تو شش هفته بوده هردو هم لکه بینی داشتم بعد افتادم به خونریزی

هردوسقطم سن جنین با سونو فرق داشت یکی سه هفته فرق داشت که طبق پریودی تو ده هفته سقط کردم یکی هم الان ...

هر دو قلب تشکیل شده بود؟

من تو یک گروهی عضوم اگه می خوای ایدی ت ل گ رو بده