2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم کرم ضدترک داریم قشنگ ترکای پوستی ناشی از بارداری افزایش یا کاهش وزن و...از بین میبره 

توضیحات محصول:

کرم رفع ترک پوستی پرتسوم با بهره گیری از عصاره ‌های گیاهی مؤثر، ساخت رشته‌های کلاژن و الاستین را تحریک نموده و با تقویت انعطاف پذیری و الاستیسیته پوست، سبب کاهش ترک خوردگی‌های محسوس شده و به جلوگیری از ایجاد ترک‌های جدید و پیشگیری از افتادگی پوست کمک قابل توجهی می‌نماید.

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

اگر خواستی سفارش بدی در خدمتم عزیزم

Zahrakhm1@

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 
اسم كرمش چيه ؟ 

پرتسوم بیا پی وی گلم اگر سوالی داری