2777
2789
عنوان

اسباب کشی

80 بازدید | 10 پست

بچه ها ما۴۰روزدیگه اسباب کشی داریم دنبال خونه ایم شوهرم میگه بریم خونه جاریم بشینیم که دوطبقه اس ولی درحیاط جداس بنظرتون برم کسی خونه ی جاریش نشسته

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم      

اسم اسباب کشی میاد تن وبدنم میلرزه...ان شاء الله خدا همه رو صاحب خونه کنه

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄

یعنی خونه ی جاریتوکرایه کنی؟چجور ادمیه؟؟

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=93711087]ازتون ارزون تر میگیرن؟یا همون قیمت؟ اگه کمتر میگیرن برو، وگرنه به منتش نمی ارزه[/QUOکمترکه اره ولی اگه بگردم خونه زیاده

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم      
[QUOTE=93711087]ازتون ارزون تر میگیرن؟یا همون قیمت؟ اگه کمتر میگیرن برو، وگرنه به منتش نمی ارزه[/QUO ...

خوب اگه بگردی و خونه ارزون پیدا کنی بد نیست، ولی اگه چاره نداری و جایی را پیدا نکردی تو این قیمت، عیبی نداری

[QUOTE=93711087]ازتون ارزون تر میگیرن؟یا همون قیمت؟ اگه کمتر میگیرن برو، وگرنه به منتش نمی ارزه[/QUO ...

اگه بگرده شبیه اون خونه پیدا میکنی‌.نری بهتره

دوری و دوستی

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
2790
2778
2791
2779
2792