amirali96 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 1858 عنوان برسردوراهی 77 بازدید | 9 پست وقتی اومدخواستگاری خیلی ازش تعریف میکردن باهم که صحبت کردیم گفتم روی نمازحساسم اونم فقط گفت نمازخیلی مهمه.بعدعقدفهمیدم نمازنمیخونه خیلی خورده توذوقم.البته مشکل الان این نیست به طرزدیوانه واری گوشی بازه ۲۴ساعت بازی میکنه.عصبی میشم میبینمش.ولی مهربونه خییلی اگرچیزی بخوام اززیرسنگ برام میاره,دست ودل بازه،تونگهداری ازبچمون کمکم میکنه،برای خانوادم دریغ نداره.ولی اماااان ازگوشی.دیشبم سربازی باش قهرکردم بش گفتم توفریبم دادی.دارم به طلاق فکرمیکنم ولی نگران بعدشم.بایه بچه سختمه روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم 1398/03/25 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amirali96 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 1858 طلاق فقط بخاطر گوشي؟؟ خودموبرای این سئوال آماده کرده بودم.بله خییلی زجرآوره شریک زندگیت همه جاگوشی بدست باشه روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم
آرشیدا54 عضویت: 1390/08/25 تعداد پست: 12028 چجوری هم بیست و. چهارساعته تو. گوشیه هم تو. نگهداری از بچه کمک میکنه هم کار میکنه هم برای خانواده ت دریغ نداره؟ معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
خلگوشي عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 10376 خودموبرای این سئوال آماده کرده بودم.بله خییلی زجرآوره شریک زندگیت همه جاگوشی بدست باشه عزيزم اخه اگه خوبياي ديگه داره حيفه زندگيتو خراب كنيسعي كن برنامه هاي دو نفره بچينيمثلا تو خونه ازش كمك بگير،، فيلم ببينيد
amirali96 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 1858 چجوری هم بیست و. چهارساعته تو. گوشیه هم تو. نگهداری از بچه کمک میکنه هم کار میکنه هم برای خانواده ت ... ببین گوشی چسبیده به دستش ولی اگرکمکی کسی ازش بخوادگوشی رومیذاره وکمک میکنه بعدهم میاددوباره دنبال بازیش روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم
amirali96 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 1858 عزيزم اخه اگه خوبياي ديگه داره حيفه زندگيتو خراب كني سعي كن برنامه هاي دو نفره بچيني مثلا تو خونه ... خیلی خوبیاداره ولی وقتی من شب باگریه بخوابم یعنی مشکلی اذیتم میکنه همه راههارورفتم روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم
jijijijing عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 933 والا خوبه كه سرگرميش اينه جلو چشم خودته خوبه پاشه بره خانوم بازي كنه؟با ولت كنه بره پيش رفقاشخوشي زده زير دلت عزيزمسعي كن به چالش بكشيش براش مار درست كن ارش بخواه كمكت كنهروزيم ٢ ساعت بازي كنه مگه چيه
amirali96 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 1858 والا خوبه كه سرگرميش اينه جلو چشم خودته خوبه پاشه بره خانوم بازي كنه؟با ولت كنه بره پيش رفقاش ... کجاخوشی زده زیردلم؟پپس این مرداییکه ۲۴ساعته درحال تلاشن چی ان آدم نیستن فرشتن؟خیلی زجرآوره شریک زندگیت همه جامعروف باشه به گوشی بازی.خیلی روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم
jijijijing عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 933 کجاخوشی زده زیردلم؟پپس این مرداییکه ۲۴ساعته درحال تلاشن چی ان آدم نیستن فرشتن؟خیلی زجرآوره شریک زندگ ... زندگي ديگران از بيرون خيلي قشنگه عزيزموالا شوهر منم معروفه به اينكه هيچ وقت خونه نيستبه حرف مردم چيكار داري،اگه قراره براي مردم زندگي كني شوهرت گوشيم بذاره كنار به حرف ديگه در ميارنتوام خيلي حساس شدي