2777
2789
عنوان

برسردوراهی

77 بازدید | 9 پست

وقتی اومدخواستگاری خیلی ازش تعریف میکردن باهم که صحبت کردیم گفتم روی نمازحساسم اونم فقط گفت نمازخیلی مهمه.بعدعقدفهمیدم نمازنمیخونه خیلی خورده توذوقم.البته مشکل الان این نیست به طرزدیوانه واری گوشی بازه ۲۴ساعت بازی میکنه.عصبی میشم میبینمش.ولی مهربونه خییلی اگرچیزی بخوام اززیرسنگ برام میاره,دست ودل بازه،تونگهداری ازبچمون کمکم میکنه،برای خانوادم‌ دریغ نداره.ولی اماااان ازگوشی.دیشبم سربازی باش قهرکردم بش گفتم توفریبم دادی.دارم به طلاق فکرمیکنم ولی نگران بعدشم.بایه بچه سختمه

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 
طلاق فقط بخاطر گوشي؟؟

خودموبرای این سئوال آماده کرده بودم.بله خییلی زجرآوره شریک زندگیت همه جاگوشی بدست باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودموبرای این سئوال آماده کرده بودم.بله خییلی زجرآوره شریک زندگیت همه جاگوشی بدست باشه

عزيزم اخه اگه خوبياي ديگه داره حيفه زندگيتو خراب كني

سعي كن برنامه هاي دو نفره بچيني

مثلا تو خونه ازش كمك بگير،، فيلم ببينيد

چجوری هم بیست و. چهارساعته تو. گوشیه هم تو. نگهداری از بچه کمک میکنه هم کار میکنه هم برای خانواده ت ...

ببین گوشی چسبیده به دستش ولی اگرکمکی کسی ازش بخوادگوشی رومیذاره وکمک میکنه بعدهم میاددوباره دنبال بازیش

عزيزم اخه اگه خوبياي ديگه داره حيفه زندگيتو خراب كني سعي كن برنامه هاي دو نفره بچيني مثلا تو خونه ...

خیلی خوبیاداره ولی وقتی من شب باگریه بخوابم یعنی مشکلی اذیتم میکنه همه راههارورفتم

والا خوبه كه سرگرميش اينه جلو چشم خودته 

خوبه پاشه بره خانوم بازي كنه؟با ولت كنه بره پيش رفقاش

خوشي زده زير دلت عزيزم

سعي كن به چالش بكشيش براش مار درست كن ارش بخواه كمكت كنه

روزيم ٢ ساعت بازي كنه مگه چيه

والا خوبه كه سرگرميش اينه جلو چشم خودته  خوبه پاشه بره خانوم بازي كنه؟با ولت كنه بره پيش رفقاش ...

کجاخوشی زده زیردلم؟پپس این مرداییکه ۲۴ساعته درحال تلاشن چی ان آدم نیستن فرشتن؟خیلی زجرآوره شریک زندگیت همه جامعروف باشه به گوشی بازی.خیلی

کجاخوشی زده زیردلم؟پپس این مرداییکه ۲۴ساعته درحال تلاشن چی ان آدم نیستن فرشتن؟خیلی زجرآوره شریک زندگ ...

زندگي ديگران از بيرون خيلي قشنگه عزيزم

والا شوهر منم معروفه به اينكه هيچ وقت خونه نيست

به حرف مردم چيكار داري،اگه قراره براي مردم زندگي كني شوهرت گوشيم بذاره كنار به حرف ديگه در ميارن

توام خيلي حساس شدي