2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خدا رحمتشون کنه...من چند روز پیش سونو انجام دادم کیست دارم ولی هنوز نرفتم دکتر...شما میتونین تشخیص بدین کیستم خطرناکه یا نه...؟

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤

سلاممم !!من هفته ۱۵ ازمایش afp دادم بالا بود گفتن ریسک اختلال عصبی بالاست متخصص ژنتیک گفت ۱۰ روز بعد تکرار کن دوباره انجام دادم گفتن بالا نرفته اگه مشکلی داشت بالا میرفت خیلی زیاد!حالا سوالم اینه اگه خدای نکرده مشکل داشته باشه به صورت قطعی تو سونو ۱۸ هفتگی قابل تشخیصه؟همش نگرانم نکنه نفهمن !!

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

سلام خدا رحتمشون کنه براشون صلوات و سوره قدر خوندم.ببخشید من الان ۵هفته و۴روزمه.کی برم برای سونو قلب؟آخه ۶ماه پیش سقط داشتم باید زودتر برم دکتر شیاف بنویسه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍

عزیزم تخمدان راست مشکلی نداره اما تخمدان چپ یک کیست ساده داری که معمولا خود بخود رفع میشه و بعضی مواقع پزشک دارو میده که داروش هم ال دیه اما در تخمدان چپ یک مس داری که اونم توده خوش خیم رحمیه اما معمولا پزشک بررسی های بیشتری انجام میده در اکثر مواقع کار خاصی انجام نمیدن و سایر رحمتون هم مختصرا بزرگ‌تر از حد نرماله 

سلاممم !!من هفته ۱۵ ازمایش afp دادم بالا بود گفتن ریسک اختلال عصبی بالاست متخصص ژنتیک گفت ۱۰ روز بعد ...

بله در سونوگرافی غربالگری دوم یا انومالی اسکن مشخص میشه. حتما به پزشک اطلاع بدین که دقیق تر بررسی بشه

عزیزم تخمدان راست مشکلی نداره اما تخمدان چپ یک کیست ساده داری که معمولا خود بخود رفع میشه و بعضی موا ...

ممنون عزیزم...

خیلی لطف کردی...

5 تا آیت الکرسی به نیت مادرتون خوندم ...

روحشون شاد...

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
سلام خدا رحتمشون کنه براشون صلوات و سوره قدر خوندم.ببخشید من الان ۵هفته و۴روزمه.کی برم برای سونو قلب ...

برای تعیین ضربان قلب جنین حتما بعد از اتمام شش هفتگی مراجعه کنید قبلش فقط کیسه زرده معلوم میشه