2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک منفی؟

127 بازدید | 14 پست

سلام..دو ساله منتظرم..این سه ماهه آخر بعد از هیستروسکوپی تا 25 دورم دوفاستون می خورم..دقیقا روزه 29 دورمم پریود میشدم..الان 3 روز گذشته یعنی از آخرین قرصم 5 روز گذشته..خیلی امیدوار بودم اصلانم دلم نمی خواست بی بی چک بزنم می خواستم تو خیالاتم خوش باشم..به اصراره همسرم امروز تست کردم منفی بود..اصلا یه هالم ننداخت..داغونم داغون..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک دیگه اصلا بی بی چک نمیزنم ازش متنفرم😐

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

سرکارم یه خانمه رفته سرخود۳۱اردیبهشت شروع کرده متفورمین۵۰۰ایرانی خوردن میگه شد۳هزارتومان دوبسه قرص؛بعدشوهرش بچه نمیخواسته اب روازرودستمال باقاشق برمیداره میریزه داخل واژن میگ دوسه باراینکاروکردم قاشقم پربوده دوسه روزپیس بی بی زدمثبت بودتازه شوهرشم شکاک بود میگفت چی بهش بگم که جنجال نشه حکمت خدارونمیدونم ولی گفت شوخی شوخی حامله شدم شوهرشم گفته بوده تا۲سال دیگ بچه نیاریم

تا روووت میگیرم 
ای بابا ، خوب ببین مشکل چیه ؟ شاید به موقع اقدام نکردی

هیچ مشکلی نیست..من یه بچه شش سال و نیمه دارم امسال میره مدرسه..بعده 5 سال جلوگیری طبیعی دوماه بعده اقدام باردار شدم..اما الان دو ساله دارم به طوره منظم اقدام می کنم هرماهم میرم دکتر..4 تا دکتر عوض کردم طوله درمانه هرچهارتاشونم تا آخر ادامه دادم اما جواب نگرفتم..تخمک گذاریامم منظمه..اما از نتیجه خبری نیست..

سرکارم یه خانمه رفته سرخود۳۱اردیبهشت شروع کرده متفورمین۵۰۰ایرانی خوردن میگه شد۳هزارتومان دوبسه قرص؛ب ...

منم موندم..من و همسرم همه زندیگیمون با برنامه بوده..یعنی تا همه چی آماده نبود برا اولی اقدام نکردیم.. همیشه این ملکه ذهنمو بوده که بچه گناهی نکرده که تو شرایط بد بدنیا بیاد..حالام همه چی برا دومی حاضره اما..قدرته خدا.. 

پارسال تو پیش دبستانیه پسرم یه خانومه با شوهر و پسرش که همسنه پسره من بود تو زیرزمینه پیش دبستانیه زندگی می کردن..حتی تو پرکردنه شکمشون مونده بودن با ماهی 300 تومن زندگی می کردن..من از همون اول دونفره غذا برا بچم می ذاشتم به خانومم گفته بودم پسرم دوست داره با پسره شما با هم غذا بخورن..یه روزم اگه به هردلیلی این نمیرفت من عذاب وجدانه نهاره بچه اونو داشتم..خانومی که شما باشین تو همون وضعیت دومیشم حامله شد از ضعف همیشه رنگ و روش پریده بود..قرص آهن و این چیزاشم من بهش میدادم..آخرشم بعده دنیا اومدنه بچش جوابش کردن..دیگه ازش خبر ندارم حتما سومیم آورده..

هیچ مشکلی نیست..من یه بچه شش سال و نیمه دارم امسال میره مدرسه..بعده 5 سال جلوگیری طبیعی دوماه بعده ا ...

خانومی بعد از گذشت سالها هم شما و هم همسرتون تغییر کردید بالاخره سنتون رفته بالا ممکنه تخمک های شما تحت تاثیر سن ضعیف شده باشن یا همسرتون طی این سالها بدلیل فشارهای کاری و حتی امواج تحت تاثیر قرار گرفته باشند....پس صرفا به دلیل اینکه بچه اول و بدون هیچ مشکلی باردار شدید نباید فکر کنید الان هم مشکلی ندارید و باید بلافاصله باردار بشید ....هر دونفرتون اول از نظر سالم بودن چک بشید بعد اقدام کنید

خانومی بعد از گذشت سالها هم شما و هم همسرتون تغییر کردید بالاخره سنتون رفته بالا ممکنه تخمک های شما ...

هر بررسی و چکابی که بگید انجام دادیم..تمامه دوره های درمان دارویی رو هم همینطور..یه مدتم طبه سنتی و امتحان کردیم..حتی همسرم با وجوده خوب بودن آزمایش اسپرمش فقط به خاطره واریکوسل یه دوره قرص و آمپول استفاده کرد تازگیم زالو درمانی انجام داده..