2777
2789
خودش معلم کلاس۴ ابتدایه ماهی۳حقوق میگیره باورت میشه خودش ازپول خودش برای جفت بچه هاوخودش خریدمیکن شو ...

میگن میمون هرچی زشت تر بازیش بیشتر جریان شوهرشه 

من جای دوستت باشم قید تموم خونواده رو میزنم مستقل میشم و حتما طلاق میگیرم قبلشم پدر شوهرمو درمیارم 

واقعا نمیفهمم وقتی کسی بفکرش نیست چرا خودشم بفکر خودش نیست حداقل بخاطر بچه هاش گناه دارن با همچین پدری ک البته لیاقت پدر بودنم نداره بزرگ شن باورکن کمکش کنی طلاق بگیره خدا هم برات جبران میکنه چیزی کم نداره سنی هم نداره بخواد عمر و جوونیشو پای اون کفتار حروم کنه حتما به جدایی تشویقش کن و از تجربت بگو تا از تنها زندگی کردن نترسه و بدونه میتونه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
میگن میمون هرچی زشت تر بازیش بیشتر جریان شوهرشه  من جای دوستت باشم قید تموم خونواده رو میزنم م ...

میگم میگه مهسابا۸تاخواهربرادرهای دیگم چکارکنم پدرومادرم سکته میکنن میگ تحمل میکنم

تا روووت میگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم میگه مهسابا۸تاخواهربرادرهای دیگم چکارکنم پدرومادرم سکته میکنن میگ تحمل میکنم

ای بابا 😔😔😔😔😔😔

کاش بدونه خواهر و برادرای دیگه پای زندگی و خوشبختی خودشون بیاد وسط دور همه چیزو خط میکشن و یه نگاه به این نمیندازن و چند سال دیگه این میمونه و دور از جونش هزارتا مریضی ک بخاطر اعصابه 

ای بابا 😔😔😔😔😔😔 کاش بدونه خواهر و برادرای دیگه پای زندگی و خوشبختی خودشون بیاد وسط دور همه چیز ...

فعلاکه توخونمه نامردهایکی بهش زنگ نزده منم گفتم دوستم تاحرف وقت دلت میخوادبمون غصه منونخور منم تنهام 

تا روووت میگیرم 
فعلاکه توخونمه نامردهایکی بهش زنگ نزده منم گفتم دوستم تاحرف وقت دلت میخوادبمون غصه منونخور منم تنهام ...

آره کار خوبی میکنی خدا ازت راضی باشه و انشاءالله بخوبی برات جبران کنه عزیزم اصلا میتونین همخونه بشین همه خرجا هم تقسیم کنین حالا ک نمیخواد طلاق بگیره حداقل با اون آشغال همخونه نباشه و عذاب نکشه 

آره کار خوبی میکنی خدا ازت راضی باشه و انشاءالله بخوبی برات جبران کنه عزیزم اصلا میتونین همخونه بشین ...

دارم گریه میکنم دارم میترکم خدالعنتش کن بیچاره دوستم توحموم داره گریه میکن صداش میاد دل تودلم نیس اینم نهایت دوسه روزدیگه برمیگرده خونش ومن داغون میشم 

تا روووت میگیرم 
دارم گریه میکنم دارم میترکم خدالعنتش کن بیچاره دوستم توحموم داره گریه میکن صداش میاد دل تودلم نیس ای ...

الهی عزیزم 😔😔😔😔😔😔

خدا کمکش کنه و راه درستو نشونش بده انشاءالله 

کاش نذاری بره تا جایی ک میتونی جلوشو بگیر