2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پو هم داشتم اون زمان که دانشجو بودم حتی سر کلاس هم داشتم به پو غذا میدادم لعنتی از کار و زندگی اندا ...

واای من چرا پو رو یادم رفت بگم یه ماهه دوباره نصبش کردم شوهرم میگه دیوونه ای میگم تو دیوونه ای بفکر بچه من نیستی گشنه میشه خودشو کثیف میکنه خوابش میاد 😂😂😂😂😂😂😂

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
اخی خیلی بامزه بود یه جورایی اون زمان هممونو معتاد بازی کرده بود

آره واقعا من الانم معتادش شدم شوهرم میگه اگه به بچت غذا دادی واسه ماهم یه چیزی درست کن 😁😁😁😁😁

ن گلم۸تا۳سرکارم گوشی کم دستم میگیرم امشبم بخاطردوستم نخوابیدم ازغصه ولی نی نی سایتم میام عزیز

کار خوبی میکنی کاش منم بتونم کم دستم بگیرم 

تو یه تاپیکی دیدم راجب دوستت حرف زدی ک شوهرش خیانت کرده انشاءالله حل شه مشکلش و خدا کمکش کنه خیلی براش ناراحت شدم براش آیة الکرسی میخونم 

کار خوبی میکنی کاش منم بتونم کم دستم بگیرم  تو یه تاپیکی دیدم راجب دوستت حرف زدی ک شوهرش خیانت ...

اره عزیزم بعدظهردوستم اومده خونه شوهرش بیرونش کرده با۲بچه؛بخدا داره قران میخونه واشک میریزه منم نگاش میکنم،شوهرش بااون دختره اشغال بخدا دلم میخواد دختره روجربدم اخ دختره تو۲۰سالت ب مرد۳۵ساله چیکارداری گمشوبرودنبال یکی هم سن وسال خودت دوستدارم بزنگم اینهاروبهش بگم امامتاسفانه مردعاشق اون دخترس وروش حساس وکله خرمرده مثل موم مرده روتودستش داره

تا روووت میگیرم 
اره عزیزم بعدظهردوستم اومده خونه شوهرش بیرونش کرده با۲بچه؛بخدا داره قران میخونه واشک میریزه منم نگاش ...

خودت ازدواج کردی 

شوهرت مشکلی نداره اومده اونجا

چرا دوستت با خونوادش مطرح نمیکنه قضیه رو 

اگه جدیه بره تموم حق و حقوقشو بگیره و جدا شه 

واقعا منم اعصابم خورد شد هی تو فکرش بودم 

اگه خونواده شوهرش خوبن بره بهشون بگه و با پدرش یا برادر یا بزرگتری بره سراغ شوهرش شاید سرعقل اومد 

خودت ازدواج کردی  شوهرت مشکلی نداره اومده اونجا چرا دوستت با خونوادش مطرح نمیکنه قضیه رو  ...

من جداشدم وتنهازندگی میکنم و۲۱سالمع؛نمیتونه جدابشه چون خواهرشوهرش زن داداش میشه؛یعنی ی خواهربرادر بایه خواهربرادرازدواج کردن؛بعدش هم جفت خانواده مخالف طلاقن ومیگن عیب نداره تاچندسال دیگه کنارمیزاره دختربازیشو،وبساز وحق رومیدن ب مرده که مردومیتونه وبرای مردبدنیس وگاونراینم مجبوربساز

تا روووت میگیرم 
من جداشدم وتنهازندگی میکنم و۲۱سالمع؛نمیتونه جدابشه چون خواهرشوهرش زن داداش میشه؛یعنی ی خواهربرادر با ...

واای خدا کمکش کنه خیلی شرایط سختی داره واسه خودتم ناراحت شدم ولی از ارادت خیلی خوشم اومد با اینکه سنی نداری ولی میتونی از پس خودت بربیای اگه میتونی کمکش کن هرچند خیلی تاالان کمکش کردی و انشاءالله بهترینا برات پیش بیاد بابت این کارت ولی بازم اگه در توانت بود ببرش با یه وکیل خوب مشورت کنه شاید راهی جلو پاش گذاشتن طلاق هرچقدم بد باشه بهتر از یه عمر عذاب کشیدنه نمیشه بخاطر بد دونستن خونواده ها و زندگی خواهر برادرا عمرشو هدر بده 

واای خدا کمکش کنه خیلی شرایط سختی داره واسه خودتم ناراحت شدم ولی از ارادت خیلی خوشم اومد با اینکه سن ...

خودش معلم کلاس۴ ابتدایه ماهی۳حقوق میگیره باورت میشه خودش ازپول خودش برای جفت بچه هاوخودش خریدمیکن شوهرت اصلابراش مهم نیس فقط موادغذایی وقبض هاروپرداخت میکن وبادوستم هرچنداه درحد۱۵دیقه رابطه داره،وب دوستم میگ زامبی میگ زشتی شکمت داغون اون زهرا س ک سش عالیه روانیم میکن تو رابطه؛تازه دختره پدرسوخته هم ب دوستم پیام داده زامبی گمشوبابچه هات بروچقدرپوست کلفتی؛مدوستم میگ چراعلی باید ب زهراهمه چی روبگه وبهش بگ من زامبی ام دوستم میگ خدایش دختره خیلی خوشگل وشوهرش میمون

تا روووت میگیرم