من الان اینطوری شدم ۱۲شب به بعد حالم خوب میشه ۱ساعتی به نظافت خونه میرسم زرنگ میشم نهارمم از شب یجورایی نیمه اماده میکنم صبح تا ۱۱ چرت میزنم جلک تی وی که بهم فشار نیاد
خدایا بچم سالم به دنیا بیاد فضولی نباشه ولی اگه اشکال نداره چشماش مثل باباش رنگی باشه مرسی.
هیچی تا یک هفته ولو بودم تو تخت،غذا تعطیل....هیچی نمیخوردم غیر از میوه و اجیل،بعدشم رفتم خونه مامانم اینا دو هفته بهتر شدم برگشتم خونمون،ویار داشتم شدید ولی حالتهای گیجی و خستگیم رفع شده بود.
دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
من قوری نازنینمو که شکوندم از دستم افتاد وقتی جلو چشام سیاهی رفت بعد اون دیگه شوهرم گفت فقط موقعهایی که حالت خوب بود کار کن و حالت خوب نبود کار نکن فوقش نیمرو میخورم. تا شوهرت باهات همکاری نکنه نمیتونی به کارهای خونه ت برسی
دکترمم گفت . ولی وزنمو چیکار کنم ؟ ضعف میکنم از گشنگی نمیتونم هیچی نخورم فشارم میاد پایین انگار میخام بیهوش شم از گشنگی . شما ابنجوری نیستین ؟ البته قندمم یه کم بالا رفته روزی ۳ تا قرص قند میخورم اونم تاثیر میزاره رو گشنگیم
دکترمم گفت . ولی وزنمو چیکار کنم ؟ ضعف میکنم از گشنگی نمیتونم هیچی نخورم فشارم میاد پایین انگا ...
چند هفته ای عزیزم زود قندت بالا رفته من قندم بالا نیست دکتر گفته فقط یه کف دست نون و شش قاشق برنج حق داری بخوری هر وقت ضعف کردی شیر بخور میوه بخور سبزیجات و سالاد و ماست خودمو سیر میکنم نمیخوام نگرانت کنم ولی خیلی جدی بگیر
ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟ من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید. -خدا