2777
2789
نمیدونم الان بهم گفته چقد بد هست کیستش من رفتم یه شهر دیگه فردا میخوام برم خونمون ببینم چی سر شوهر ب ...

ببین راه اول اخدجراحیه بگوبزه ی متخصص جراحی عمومی دیگ ببینه چی میگه 

وخدایی که بشدت کافیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیست ناف ؟نشنیدم درد داشتی؟

آره از تو ناف م مو رفته بود داخل رشد کرده بود کیست شده بود،،دکترت ناف م و برداشت یه ناف دیگه برام دوخته،،اینقدر اولش اذیت میشدم همش بدنم عفونت میکرد و نمی دونستم چمه،،تا اینکه رفتم سونو ناف فهمیدم بله کیست ایپیدونال دارم

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
آره از تو ناف م مو رفته بود داخل رشد کرده بود کیست شده بود،،دکترت ناف م و برداشت یه ناف دیگه برام دو ...

یه کیست مویی منن دارم ولی میخوام شوهرم خوب بشه بعد من مال من رو مثانم هست بالا محل ادرارم رو مثلثی ببخشیدا رک گفتم

كلا اينجور مريضي ها خيلي بده بنده خدا شوهر منم فيستول مقعد گرفته الان ٥ روزه داره درد ميكشه من اول فكر كردم كيست مويي ولي اون نبود

حالا فردا ميخوام ببرمش عمل كنه

ترجيحا جراحي باز نكن چون خيلي وحشتناكه

من اين چند روز زياد راجبش خوندم

فردا من ميرم كلينيك علي رضا زارعي

خيلي تعريفشو شنيدم شما هم ميخواي يه سر بهش بزن شايد تونست عمل كنه همسرتو

[QUOTE=93686564]یه کیست مویی منن دارم ولی میخوام شوهرم خوب بشه بعد من مال من رو مثانم هست بالا محل ادرارم رو مثلثی ب ...[/QUOTدرخوایت دوستی مو قبول کن بیا کارت دارم

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
فیستول مقعد چیه؟علی رضایی چه شهریه؟

اطراف مقعد جوش هاي چركي ميزنه كه امكان داره وارد روده بشه و اگه دير بري عفونتش كل بدن رو ميگيره 

علي رضا زارعي متخصص جراح گوارش و هموروئيده 

كلينيكشم تو ونكه