2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار زدم، دردش وحشتنااااااااااکه.

یه دکتر بهم گفت باید عمل کنی ولی یکی دیگه گفت برات چرک خشک کن میدم، اگه جواب نگرفتی، بعد عمل کن.

یه هفته روزی ۴ تا آمپول میزدم😭😭😭😭😭 

خدا رو شکر جواب گرفتم ولی بخم گفته دفعه بعد اگه دوباره کیست مویی بزنی باید عمل کنی😰😰😰

کیست عفونت کرده و نمیشه عمل کرد خطر ناکه؟

چرانشه عمل کرد؟بایدعمب کنی ریگ مگه توکدوم مرحله اب؟

برامن بمرحله عفونت نرسبدفقط سوراخ ریزایحادشدک دردداشتم ولی بارجراحی ک کردعمق داشت ۲سانت

ولی واس شوهرم  وشوهدابجیم ودخترخالم عفونت کرده بودبوی تعفن میدادعفونتی ک چی بگم وحشتناک بودجراحی کردن راحت شدن هرس تاشون فقط اینکه عمق جای جراخی برااونابزرگتربود

وخدایی که بشدت کافیست
کیست عفونت کرده و نمیشه عمل کرد خطر ناکه؟

برا منم عفونت کرده بود.

اول نمیدونستم چیه، فکر کردم جوش معمولی چرکی هست، با یه بدبختی و درد خیییییلی زیاد شوهرم کلی فشارش داد شاید خالی بشه.

خیلی خیلی بد و دردناک بود ولی یکی دو روز بعد خودش سر باز کرد و کلی چرک ازش اومد.

چرانشه عمل کرد؟بایدعمب کنی ریگ مگه توکدوم مرحله اب؟ برامن بمرحله عفونت نرسبدفقط سوراخ ریزایحادشدک د ...

اره خیلی بد بو میده...شوهرم رفته دکتر گفت عمل نمیشه عفونت بافت شده یعنی خطرناکه؟

چرانشه عمل کرد؟بایدعمب کنی ریگ مگه توکدوم مرحله اب؟ برامن بمرحله عفونت نرسبدفقط سوراخ ریزایحادشدک د ...

وای واسه خواهرم اندازه یه پرتقال بودتوشم تونل زده بودن خیلی وحشتناک بود اون بدجوری عفونت کرده بود.

اره خیلی بد بو میده...شوهرم رفته دکتر گفت عمل نمیشه عفونت بافت شده یعنی خطرناکه؟

ای خداازدست این مرداازبس نرفته حتماخیلی پخش شده 

خوب دکتدنگفت بایدچیکارکنی؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
وای واسه خواهرم اندازه یه پرتقال بودتوشم تونل زده بودن خیلی وحشتناک بود اون بدجوری عفونت کرده بود.

واس شوهرم ودخترخالم ودامادم همشون بیین دوتاباسنشون یکی شده بودازبس بزرگ بودگودبش یچیزمیگم یچیزمیشنوی وحشتناک بود

وخدایی که بشدت کافیست
ای خداازدست این مرداازبس نرفته حتماخیلی پخش شده  خوب دکتدنگفت بایدچیکارکنی؟؟

نمیدونم الان بهم گفته چقد بد هست کیستش من رفتم یه شهر دیگه فردا میخوام برم خونمون ببینم چی سر شوهر بدبختم اومده