2777
2789
عنوان

لطفا بیاییم راهنماییم کنین خیلیییی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 26 پست
من دزفولم از قیمتا اطلاع دارین؟

حقیقت ن دقیقا میگم بستگی داره مثلاً حتی بعضیا هستن میسازن بعد قسطی ازتون دریافت میکنن باید ادمشو پیدا کنی گلم

آدم گاهی آنقدر تنها می شود وبا خودش حرف میزند که تبدیل می شود به دو نفر ... ؛)
حقیقت ن دقیقا میگم بستگی داره مثلاً حتی بعضیا هستن میسازن بعد قسطی ازتون دریافت میکنن باید ادمشو پید ...

الان این اقا میگه یا ۶۰ب ۴۰واحد بردار

یا زمین از تو و پول ساخت ازمن باشه درنهایت بعداتمام کل پروژه ارزش گداری بشه و سود هرکس متناسب با سهم اوردش باشه.

میگه زمین تو یک میلیارد نیارزه

منم متری ۲۵۰۰میخام ۱۰واحد ۸۰متری بسازم میشه ۲میلیارد هزینه.

یهنی یک سوم سرمایه زمین منه

دو سوم پول اون اقا.

و سودهم یکسوم من و دو سوم اون برداره.

کروم ب صرفه تره بنظرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان این اقا میگه یا ۶۰ب ۴۰واحد بردار یا زمین از تو و پول ساخت ازمن باشه درنهایت بعداتمام کل پروژه ...

عزیزم الان شصت به چهل خیلی به صرفه تره ولی باید حتما شرط کنی ک چهار واحد پایین(پایینیا زودتر و گرونتر میرن) برای شما باشه بعد میتونی متری چهار میلیون بفروشی(بستگی داره کجای شهر باشه اما چون واحدای پایینن بیشتر میشه قیمتش) هر واحد رو دیگ خودت حساب کن ولی این به شرطیه که حتما بالای چهارتا بره اگه متری سه بفروشی پول زمینتم در نمیاد

این آقا متری ۲۵۰۰ فک کنم زیاد بگیره  بگرد ارزونتر پیدا می‌کنی 

اره متری ۵تومن تقریبا بالای شهرم

اگر متری پنجه خیلی بصرفه اما حواستو بده الان متری پنجه قیمتا ثبات ندارد ی وقت بعد ساخت(بستگی داره چند ماهه ساختمون رو ببره بالا) قیمتا نیان پایین ضرر کنی

اگر متری پنجه خیلی بصرفه اما حواستو بده الان متری پنجه قیمتا ثبات ندارد ی وقت بعد ساخت(بستگی داره چن ...

دیگه اون ب قیمت الان زمین حساب میکنه.مث این میمدنه ک من بعنوان شریکش یه مییارد نقد امروز دادم و زمین خریدم

دیگه اون ب قیمت الان زمین حساب میکنه.مث این میمدنه ک من بعنوان شریکش یه مییارد نقد امروز دادم و زمین ...

اینو میدونم ساخت سازش رو نمی‌گم فروش واحدارو میگم شما ک بخوای خونه رو ب مشتری بفروشی نمیاد بگه چ سالی ساختیش اون موقع قیمتش چقد بود ب قیمت روز حساب میکنه مثلاً الان متری پنج برای شما میصرفه اگ قیمتا شکسته شد شد متری دو ضرر می‌کنی

ب هرحال وظیفم بود مطلعتون کنم

اینو میدونم ساخت سازش رو نمی‌گم فروش واحدارو میگم شما ک بخوای خونه رو ب مشتری بفروشی نمیاد بگه چ سال ...

اهان از این جهت ک میفرمایین بله خب اینم هست.

کلا خیلی کلافم نمیدونم چ کنم.

از طرفی این خونه هم سرمایه کل زندگیم

اهان از این جهت ک میفرمایین بله خب اینم هست. کلا خیلی کلافم نمیدونم چ کنم. از طرفی این خونه هم سرم ...

بفروشید بزارید بانک سودشو بگیرید هم خوبه سود بالایی داره به هرحال میل خودتونه

خواهش میکنم کاری نکردم💜

آخه عقده ای نفهم بیشعور من کجا گفتم عکس عروسیمه مگه این که تو کور مونی کرفته باشی درضمن چون خودت عقده داری همه رو شبیه خودت نبین وقتی دهنتم باز میکنی بفهم چ چوهی میخوری