2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ـسبزي قورمه سبزی شامل تره 500 گرم ، جعفري 600 گرم ، گشنيز150 گرم ، اسفناج 150 گرم و شنبليله 50 گرم هستش

در کل اگر تره زياد باشد طعم خورش تند مي شود. اسفناج زياد باشه خورش،مزه خورش آلو اسفناج مي دهد. شنبليله زياد خورش را تلخ مي کند و بوي گشنيز هم در خورش قورمه سبزي نبايد خيلي محسوس باشد. ولی بازهم مقدار سبزی بسته به ذائقه تون داره

ولی در کل وقتی میخواید سبزی قرمه بگیرید فروشنده خودش برحسب تجربه مقدار درست انواع سبزی رو میذاره مگر اینکه خودتون بهش بگید مثلا شمبلیله کمتر بذار بنظرم اجازه بدید خود فروشنده براتون سبزیتون رو بکشه

اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹

مهمترین چیز تو قرمه سبزی سرخ کردن سبزی هستش هرچی بیشتر سرخ کنید رنگ قرمه سبزیتون تیره تر میشه بعضی از خانومها میگن اینطوری تمامه مواد و ویتامینهای سبزی ازبین میره ولی تنها در یکصورت ویتامینهای سبزی حفظ میشه یک شعله زیاد نباشه دوم مدت طبخ بسیار پایین باشه پس لزوما نسبت به زمان بلند طبخ قرمه سبزی عمده ویتامینهای سبزی از بین میره ربطی هم بسرخ کردن نداره حالا که چه سرخ کنیم چه نه ویتامینش از بین میره اقلا یجوری درست کنیم که خوشمزه باشه

هرچه بیشتر سرخش کنید رنگ قرمه سبزیتون تیره تر میشه فقط حواستون باشه سبزیتون رو نسوزونید چون خورشتتون تلخ و بد میشه

خیلی ممنونم از توضیحتون فقط داخل سبزی پیاز یا ادویه ای نزنم 

چرا عزیزم موقعی که میخواید خورش درست کنید باید اول یه عدد پیاز متوسط رو بردارید و خیلی ریز خلالی کنیدو سرخش کنید بعد سبزیتون رو اگر تازست بریزید و کاملا سرخ کنید اگر هم که سرخ شدست باز باهم ی تفت کوچولو بدید