2777
2789

دارم برا اینکه چش نزنم مردمو لا حول ... میگم ولی خودم نمیدونم چجوری چش نخورم مامانم صدقه میده

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اعتقاد ندارم ولی خانواده شوهرم شدیدن اعتقاد دارن

خواهز شوهزم بچشو میبره بیرون تو گرما ی عالم لباس میکنه تنش بچه گرمش میشه گریه میکنه میگن چشمش زدن میارنش خونه جلو کولر ب کولر هم چشم زخم اویزون کردن میگن چشم زخم دید خوب شد😂😑

این ایه رو کاملشو توی گوگل سرچ کن همینو برای چشم زخم بخونی کافیه 

وَ اِن یکاد الذین آمنوا...

یاتویه یه کاغذ بنویس همیشه همراهت باشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نه اعتقاد ندارم ولی خانواده شوهرم شدیدن اعتقاد دارن خواهز شوهزم بچشو میبره بیرون تو گرما ی عالم لبا ...

خخخخخخخخخخ چه باحال

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
این ایه رو کاملشو توی گوگل سرچ کن همینو برای چشم زخم بخونی کافیه  وَ اِن یکاد الذین آمنوا... ...

مرسی عزیزه دلم :))

بله اعتقاد دارم

اسپند و كندر رو دود كنيد وقتي رو شعله است روش آيه الكرسي بخونيد بعد چهار كنج خونه بچرخونين و ٤قل رو بخونين

واگر فكر ميكنين ممكنه كسي رو چشم بزنين يا كسي شما رو چشم بزنه اين ذكر رو سه بار بگين

ماشااله لا خول و لا قوه الا بااله العلي العظيم

هر دو روايت هستن كه خدمتتون گفتم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
بله اعتقاد دارم اسپند و كندر رو دود كنيد وقتي رو شعله است روش آيه الكرسي بخونيد بعد چهار كنج خونه ب ...

مرسی عزیزم :)