2777
2789
عنوان

آزمایش Amh و....

380 بازدید | 21 پست

خانما این آزمایش رو ضروریه انجام بدم ؟تازه میخوام اقدام کنم دکتر برام نوشته.

همچنین LH   FsH رو هم نوشته روز ۸ سیکلمه فردا .میشه برم انجام بدم ؟دکتر چیزی درمورد روزش نگفت 

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم روز دوم یا تا چهارم سیکل باید بری و الا ارزشی نداره

زنگ بزنی ازمایشگاه هم راهنماییت میک نند

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
بله بایدانجام بدی تابفهمه ذخیره تخمدانت چطوریه

روز ۸ سیکل مشکلی نداره برم؟ اخه شنیدم روز ۳ باید انجام داد LH  FSHرو؟

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انجام دادنش هم ضروری هست به نظرم

مثلا من خبر نداشتم ذخیره م کم هست و به لطف خدا همون ماه باردار شدم اما اگه خبردار نمیشدم و پی اقدام نمی رفتم دیگه شانس طبیعی نداشتم

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
عزیزم روز دوم یا تا چهارم سیکل باید بری و الا ارزشی نداره زنگ بزنی ازمایشگاه هم راهنماییت میک نند

مطمعنی عزیزم ؟چرا دکتر چیزی نگفت واقعا دکترا آدم رو گیج میکنن

روز ۸ سیکل مشکلی نداره برم؟ اخه شنیدم روز ۳ باید انجام داد LH  FSHرو؟

اره اون روباید از روز3تا 5بری وناشتاباشی وسه ساعت بیدارباشی بعدازمایش ولی amh. هیچ قانونی نداره هرموقع خواستی بده یکم هزینه اش زیاده

مطمعنی عزیزم ؟چرا دکتر چیزی نگفت واقعا دکترا آدم رو گیج میکنن

بله مطمئنم چون هم پزشکم و هم ازمایشگاه تاکید کردن زمانش خیلی مهم هست و وقتم رو تنظیم کنم

اره اون روباید از روز3تا 5بری وناشتاباشی وسه ساعت بیدارباشی بعدازمایش ولی amh. هیچ قانونی نداره هرمو ...

هزینه شون پرسیدم با هم میشن ۳۴۵ هزار تومن .

یعنی میشه برم آزمایشگاه و فقط Amh رو انجام بدم بقیه چی ؟؟؟واقعا نمیدونم چکار کنم دکتر هیچی نگفت بهم 

بله مطمئنم چون هم پزشکم و هم ازمایشگاه تاکید کردن زمانش خیلی مهم هست و وقتم رو تنظیم کنم

خیلی ممنون عزیزم پس مجبورم بذارم ماه بعد انجام بدم هر چند دکتر گفت شنبه انجام بدی حتما 

هزینه شون پرسیدم با هم میشن ۳۴۵ هزار تومن . یعنی میشه برم آزمایشگاه و فقط Amh رو انجام بدم بقیه چی ...

نه همروانجام بده لازمن گلم. Fsh. نشون میده که تومنظمی یانه واینکه بالاباشه یعنی ممکنه کسی زودتریائسه شه پس بایدبری

خیلی ممنون عزیزم پس مجبورم بذارم ماه بعد انجام بدم هر چند دکتر گفت شنبه انجام بدی حتما 

نه حتما ایشون حواسش به گذشتن روز سیکل شما نبوده. قبلش هم می تونی به ازمایشگاه زنگ بزنی تا با خیال راحت بری

به من گفتن 2 تا چهارم سیکل بیا و من یادم هست سوم رفتم برای من هم دقیقا ماه بعد از نوشتن شد که رفتم