خوب عزیزم باید ببینی چه قدر میخوای هزینه کنی اگه میخوای یه چیز خوب بخری بالای 200-300 تومن بهترین انتخاب چلسی سلیمه اگه هم نه که دیگه از هر جا خریدی مبارکت باشه
عینک آفتابی با شیشه های بسیار تیره باعث باز شدن بیش از حد مردمک چشم میشه سعی کن عینکی که میخری زیاد تیره نباشه اگه میخواین بدونید که تیرگی عینکتون مناسبه یا نه در یه اتاق با نور معمولی با عینک افتابی به اینه نگاه کنید اگه عینکتون مناسب باشه نباید چشمهای خودتون رو ببینید
رنگ مناسب عینک برا خانما قهوه ای وبرای آقایان خاکستری (این رنگها باسلول چشمی خانما وآقایون هماهنگتره)
اونایی که چشمای روشنی دارن از عینکهای تیره استفاده کنن موقع خرید در مغازه باید تست uv و پلاریزه داشته باشن اینم بدونید که عینک کمتر از سی تومن استاندارد نیس
مریم جان اتفاقا خرید عینک خیلی مهمه. من هم دوست دارم از تجربیات دوستان استفاده کنم. این که ایا همون یو وی 400 که توو عینک فروشی با دستگاه نشونمون میدن کافیه؟ دیگه چه فاکتورهایی رو باید لحاظ کرد؟ غیر از فلسطین دیگه از کجاها میشه عینک افتابی خوب ومفید خرید؟
عینک رو به چشم بزنید وبه یک سطح چهارخونه ای منظم مثل سرامیک یا موزاییک کف نگاه کنید بعد سرتون رو به بالا وپایین چپ وراست حرکت بدین وبعد ببینید آیا خطها همچنان صاف باقی موندن یا نه خطوطی که میبینید باید صاف باشن