2777
2789
عنوان

شوهرم خله😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از ۱۴ روز از کار میومد بجای اینک با من حرف بزنه گوشیمو زیر و رو میکرد یک ساعت,...آخرشم هیچی ی پیدااا نمیکردا ولی آروم نبود 

هرکس خدا را وکیل خود قرار دهد,خدا اورا ناامید نخواهد کرد... 
یاسمین جون شوهرت کمبود محبت داره و ترس ازدست دادنتو هم داره.انقد بچسب بهش که دیگه حالش بدشه خودش بیخ ...

دقیقا😂

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
شوهرمن اولها اصرارداشت که هرجامیرم و باهرکی میرم بگم درجریان باشه.الان دیگه نمیپرسه.خودم گزارش سرخود ...

دقیقا  😃 عادت میشه. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
دقیقا😂

شوهرمنم اوایل اینجوری بود کم کم درست شد.شفاگرفت😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
دقیقا  😃 عادت میشه.

آره.نمیپرسه خودم میگم امروز رفتم فلان جا فلان چیزوخریدم فلان کارو کردم😁😁😁بعضی وقتها حواسش میره به فوتبال اصلا گوش هم نمیده😞فقط باید صبور باشید و زمان بدید تااین اخلاقشون درست شه.شایدم مثل من تنظیماتتون به هم بریزه😄😄😄

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
آره.نمیپرسه خودم میگم امروز رفتم فلان جا فلان چیزوخریدم فلان کارو کردم😁😁😁بعضی وقتها حواسش میره به ...

البته مال من خدا رو شکر کاری نداره. گاهی وقتها حتی یهو زنگ میزنه میگه کجایی میگم مثلا بیرونم. میکه اا. تو که امروز چیزی نگفتی😃 بهش میگم یهویی شد. ولی خودم هم معمولا قبل بیرون رفتن بهش میگم. اون هم میگه اوکی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
البته مال من خدا رو شکر کاری نداره. گاهی وقتها حتی یهو زنگ میزنه میگه کجایی میگم مثلا بیرونم. میکه ا ...

من قبلش نمیگم که.😁وقتی میاد گزارش میدم.خودش هم میدونه بدم میاد.قبلا اصرارداشت ازمن اجازه بگیر دید بدم میاد دیگه نمیگه.کناراومده😁

من قبلش نمیگم که.😁وقتی میاد گزارش میدم.خودش هم میدونه بدم میاد.قبلا اصرارداشت ازمن اجازه بگیر دید ب ...

😃

نه عزیزم به نظر من شما بدبینش کردی 

خب وقتی دوس داره بهش زنگ بزنی چرا نمیزنی

چرا کوتاهی میکنی شما سرنیم ساعت بهش زنگ بزن احوالش رو بپرس

هرازگاهی بهش اس بده کلمات عاشقانه براش بنویس

بگو دوستت دارم کلی متن های خوشکل توی نت پیدا کن بفرست واسش

اینکارو کن دلش اروم بگیره مگه چقد وقتت رو میگیره

تازه همه اروزشونه همسری مثه اوشون گریشون بیاد بعد شما داری شکلیت میکنی

طرف میاد میگه چفد به من زنگ میزنی خستم کردی میخوام راحت باشم برم عشق و حال کنم بعد ایشون میگن به من زنگ بزن شما ناراحتی 

وای اصلا نمیتونم درکت کنم

شما داری کوتاهی میکنی