یاسمیییین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 5970 عنوان شوهرم خله😣 1028 بازدید | 44 پست خصوصیات شو میگم شما بگین من حق دارم بگم دیوونس یا نهمش میگ تو ب فکر من نیستی فیلم درمیاری ک دوسم داری میگم دوسِتدارم..میگه تو مینویسی منظورته دوسْت دارم..بعد بهش زنگ نزنم خودش زنگ میزنه میگ سرت گرم چیه ..همش چکم میکنه سین جینم میکنه هی میگ از صب کجا بودی کجا رفتی..خلاصه همش بهونه میگیره اصابمو داغون کرده چیکار کنم از دستش 1398/03/24 | 19:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_karen عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 3877 بد دل و شکاکه ❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی ❤️
pesteh_2 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 36757 بد دلهخدا بهت صبر بده میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین
مونا18 عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 7165 اگه نامزدی هرچه زودتر خودتو خلاص کن از دستش به نظر شکاک و بد بین میاد دستمو ول نکن🤲🏻
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22734 مشکل داره و باید درمان بشه. مریض بعدی لطفا 😃😐 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
یه_مردادی_دواتیشه عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 12159 منم شوهرم میپرسه کجا بودی چیکار کردی قصدشم حرف زدن با منه اخه من ادم درونگرایی هسم مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
cynthia عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 1397 یه ترس درونی داره که نمیتونه کنترل کنه باید ازش بخوای دربارش حرف بزنه
دخملی۱۳۷۶ عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 179 پارانویید نداره ؟برو پیش مشاور پارانویید باشه روز به روز بدتر میشه
یاسمیییین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 5970 پارانویید نداره ؟ برو پیش مشاور پارانویید باشه روز به روز بدتر میشه نمیدونم خیلی ازار دهنده س فقط ازکجا بفهمم؟
باب_اسفنجی_0 عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 2731 مشکل داره و باید درمان بشه. مریض بعدی لطفا 😃 😐 😂😂😂😂😂 یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11110 شوهر من هم اینطور ی بار گفتم طلاق میخوام و گوشیم و خاموش کردم،چنان با ترس اومده بود خونمون،از اون روز خوب شد😂😂😂دیگ هر کاری کنم گیر نمیده راحتم شکرخدا😍 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐