2777
2789
عنوان

بی احترامی

222 بازدید | 20 پست

با همسرم بحثم شد...بهش گفتم برادرت فلان روز اومد خونتون صدات زد رفتی تو اتاق بعد بقیه رفتید تو اتاق و شروع کردید اروم حرف زدن منم تنها بیرون بودم بعدش هم بی خداحافظی رفت برادرت بهم بی احترامی کرد... رفته به برادرش گفته... برادرش هم گفته من خداحافظی کردم  ... به نظرتون کار درستی کرده رفته گفته؟ من خودم ناراحت شدم که رفته گفته

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما نباید میگفتی... شاید بنده خدا حواسش نبوده.. ب نظرم موضوع مهمی نبوده

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
شما نباید میگفتی... شاید بنده خدا حواسش نبوده.. ب نظرم موضوع مهمی نبوده

تو دعوا گفتم... حرف شد گفتم... وگرنه نمیگفتم که

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

فقط اومدم بگم بدم میاد از عروسایی عین شما خواهشا جمعش کن حاله زنگ بازیتو ادم یه یه بار نمیره ب شوهرش بگه چندبار تکرار شد مطمین شدی طرف نیت بدی داره باید بری بگی مام عروس بدجنسمون تو گروه ب اون یکی زنداداشم گفت بیام خونتون گفتم بیا  ابجیمم برکشت گفت منم بیام گفتم بیا اون یکی عروسمون رفته ب داداشم گفته ابجیت بهم بی احترامی کرده خب نفهم کوری که اونا هودشون گفتن ما بیایم 

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
یعنی چی نقطه ضعف نده.... دعوا شد تو دعوا گفتم وگرنه نمیگفتم که

خب نقطه ضعف بده شما نظرسنجی گذاشتی منم نظرم ازتجربه خودم واطرافیانم گفتم بله تودعوا خیلی حرفا ردوبدل میشه ادم باید حواسش باشه

تو دعوا گفتم... حرف شد گفتم... وگرنه نمیگفتم که

خب شوهرت فک کرده از این موضوع خیلی ناراحتی رفته گفته بنده خدا.. کاش بعدش میگفتی موضوع مهمی نبوده شاید من اشتباه کردم.. حالا خود برادرشوهرتو دیدی بگو.. بگو ببخشید سوتفاهم بود و حواسم نبود فک کردم شما خداحافظی نکردی... ی جوری درستش کن.. بگو بعد با خودم گفتم نکنه من نشنیدم جواب شمارو ندادم.. 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل