2777
2789

من در حال حاضر شیرازم،خانواده خودم شمال کشورن،دلم خیلی واسه خونوادم تنگ شده،از طرفیم یه مسئله ای ذهنمو درگیر کرده ،بچه  برادر شوهرم ب دنیا اومده خانواده شوهرم میمیرن واسش،خودمم دوسش دارم حسودی نمییکنم واقعا،ولی همش فکر میکنم اگه یه روزی بچه من بدنیا بیاد انقدررر دوسش ندارن،یا اینکه اونموقع هم همش دارن با این بچه بازی میکننو دیگه اینجوری واسه بچه من وقت نمیزارنو باهاش بازی نمیکنن،نگید حسود ..‌چون تماااام دوران شیرین نامزدیو عقد و اوایل ازدواج منو همسرم خانواده شوهرم فقط تو ذوق نوشون بودن و اصلا انگار ن انگار ک تازه عروسیم اومده انقد ک فقط سرشون تو مسائل نوه تازه به دنیا اومدشونه،خواهر شوهرم با جاریم خوب نبود ولی از اون موقع ب بعد به خاطر بچش هم ک شده جیک تو جیک جاریم شده، اون یکی برادر شوهرم و زنش هم یه شهر  دیگن کلا...امروز یه چیزایی دیدم ک دلم گرفت واقعا

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

نه گلم هر گل یه بویی داره هر بچه ای که بیاد جای خودشو باز میکنه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی پدر و مادری که دو یا سه بچه دارن. همه بچه هاشون یه اندازه دوست ندارن.

یه بچه رو بیشتر دوست دارن.

این طبیعیه خانواده ها یه نوه یا عروس یا یه نفر از خانواده رو بیشتر دوست دارن.

واقعا بیکاری درگیر این فکرا گردی خودتو

اونا درگیرم کردن بابا،دعوتم میکنن بعد تمام مدتی ک من اونجام همشوووون جمع میشن بالا سر بچه ،کلا همههههه چیزو یادشون میره دیگه

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه
خوبه از یه نظر که دخالت تو کارت نمیکنن تو تربیت بچه دخالت نمیکنن دایم نمیگن بیار ببینیمش دو تربی ...

اره، ولی اینم بگو ک الان جاریم میگیره تختتت میخوابه چون تمام خر حمالیایه بچه با مادرشوهرمه،ولی نوبت من برسه میگه وقت ندارم عزیزم

اونا درگیرم کردن بابا،دعوتم میکنن بعد تمام مدتی ک من اونجام همشوووون جمع میشن بالا سر بچه ،کلا همههه ...

خب یعنی انتظار داری دعوتت کردن بیان باهات بازی کنن؟

توهم برو با بچهه بازی کن

حتما شیرینه دیگه

مطمین باش برا بچه شماهم همینکارو میکنن

بعضیا بچه دوستن

خودتو نکش کنار ازین ماجرا

که متوجه حساسیتت بشن یوقت

حالا یچیزی بگم من باز بچه جاریم برام شیرینه اما خواهرشوهرم نه😁 چون ازش خوشم نمیاد😎

مادرشوهرمم میبینم بچه پسراشو خیلی قربون صدقه شون میره اما دخترشو نه میگه کثیفه😁

چندبارم دیدم مادرودختر سرهمین دعواشون شده

چون خواهرشوهرم بهش بخندی بچشو میندازهدبغلت ومیره لم میده یا غذا میخوره

وقتی نوبت کار میشه بچه شو بغل میکنه

تازه میاد به بازار کهنه میشه دل آزار.تا تو بچه دار بشی این بزرگتر میشه و شیرینه میشه بچه تو.البته به ...

اتفاقا تا بچه من بیاد این بچه تازه زبون باز میکنه و بامزه بازی در میاره😒