2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با موبایل می شه؟ من کارگزاری رفتم کد گرفتم ولی نمیدونم با موبایل می تونم کار کنم یا نه. و چطوری باهاش سهام بخرم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
با موبایل می شه؟ من کارگزاری رفتم کد گرفتم ولی نمیدونم با موبایل می تونم کار کنم یا نه. و چطوری باها ...

اره عزیزم.من کلا با موبایلم کار میکنم.هر کارگزاری داره نرم افزار مخصوص گوشی رو.

اره عزیزم.من کلا با موبایلم کار میکنم.هر کارگزاری داره نرم افزار مخصوص گوشی رو.

ممنونم عزیزم

در مورد این عکس توضیح می تونی بدی؟ برای مثال زدمش

من بلد نیستم . دارم یاد می گیرم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
ممنونم عزیزم در مورد این عکس توضیح می تونی بدی؟ برای مثال زدمش من بلد نیستم . دارم یاد می گیرم

شمام مفید گرفتی کد.تو سایتش که بری زده واسه گوشی.خوبم هست.ببین من خودمم خیلی وارد نیستم.ولی نوسانات قیمت و نشون میده و حجم معملاتو.عرضه اولیه ها رو هم شرکت کن.فردام عرضه اولیه سیمرغ هست.و قیمت سقف رو باید تعیین کنی.

شمام مفید گرفتی کد.تو سایتش که بری زده واسه گوشی.خوبم هست.ببین من خودمم خیلی وارد نیستم.ولی نوسانات ...

من نوسانات رو منظورم نبود.واسه همون فردا پرسیدم می خوام بخرم ولی هیچی نمیدونم .دوستم گفت بیا یادت میدم اونم الان نیست  خواستم ببینم فردا باید بخرم کدوم گزینه های این عکس رو باید بدونم چیه؟

با مبلغ خیلی کم می خوام شروع کنم در حد ۲۰۰ تومن

اگه وقت داشتی و حوصله توضیح بده کدوم قیمت کل هست کدوم پایه و چه گزینه هت رو باید کلیک کنم روش

اگه وقت نداشتی باز هم ازت ممنونم 

من نوسانات رو منظورم نبود.واسه همون فردا پرسیدم می خوام بخرم ولی هیچی نمیدونم .دوستم گفت بیا یادت می ...

تعداد رو ۴۰۰ بزن.قیمتش بین ۵۰۰ تا ۵۱۰ باید باشه.هر چی بود اون بیشتره رو بزن.بعدم خرید.اون قسمت وسط میشه کلا.

تعداد رو ۴۰۰ بزن.قیمتش بین ۵۰۰ تا ۵۱۰ باید باشه.هر چی بود اون بیشتره رو بزن.بعدم خرید.اون قسمت وسط م ...

یه دنیا ممنونم ازت 

متوجه شدی عزیزم؟؟

اره . عزیزم توضیحت عالی بود تا جایی که کارمو راه بندازه 

اره . عزیزم توضیحت عالی بود تا جایی که کارمو راه بندازه 

فدات عزیزم.فردا ۲۰۶ هزار تومن فعلا باید به حسابت بریزی.یا احتمالا همون ۴۰۰ سهمه یا کمتر میشه و پولت برمیگرده به حسابت.