2777
2789

چند هفته بودی عزیزم؟

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تو ۲۳ هفته زایمان زودرس داشتم دگترم‌ گفت تا ۶ ماه باید به رحمت استراحت بدی

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
٢٩هفته

خیلی سخته ولی مجبوری که صبر کنی

۶ماه واسم خیلی زیاده میخوام سریع جاش پر شه شاید اروم تر بشم

منم خیلی گریه می کردم و افسرده شدم ولی دکترم قانع کرد که الان باردار شم ریسکش زیاده

متاسفم عزیزم. من ۲۴ هفته داشتم دکترم گفت حداقل ۶ ماه باید صبر کنی. خودتو تقویت کن و سعی کن خودتو به کاری مشغول کنی. می دونم خیلی خیلی سخته

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

ان شاالله که خدا به دلت آرامش بده و به وقتش نی نی سالم و صالح

متاسفم عزیزم. من ۲۴ هفته داشتم دکترم گفت حداقل ۶ ماه باید صبر کنی. خودتو تقویت کن و سعی کن خودتو به ...

خدا بهت صبر بده عزیزم من کیسه ابم پاره شد مشکل شما چی بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز