2777
2789
عنوان

جنس جدیدرسید+عکس

1513 بازدید | 22 پست

بچه هاجوین شین عکساروببینید،،نمیدونم چرا اینجا هرچی سعی کردم عکس بفرستم.نشد@mantoarzan7کفشای جدید،،مانتوهای جدید،،ست کیف وکفش رسیدباقیمت باورنکردنی

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکبار خرید کردم نتی پولم رو خورد 😢😭😭😭😭

ماکانال همکاری داریم ،میتونی ازبقیه ی کانالای همکاربپرسی و مطمئن بشی 

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین
ماکانال همکاری داریم ،میتونی ازبقیه ی کانالای همکاربپرسی و مطمئن بشی 

شما رو نگفتم عزیزم 😂😙😙

تل ندارم ...اینستا داری .اگر کفش داری سایز 41 برای دخترم میخوام

قربان وفای سگ ♥️
شما رو نگفتم عزیزم 😂😙😙 تل ندارم ...اینستا داری .اگر کفش داری سایز 41 برای دخترم میخوام

جین شو مدلا رو ببین،،فرداهم جنس جدید داریم

من 2بار خریده اینترنتی کردم دور از جون ب غلط کردن افتادم😖

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 

البته همه مثل هم نیستند منظورم کلی نبود 

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
یعنی چی?

یبار ی لباس تو چنل پسند کردم سفارش دادم اومد چ اومدنی😅لباس اون لباس نبود ک هیچ تنم کردم انگار افتادم تو دیگ اش😂یبارم لوازم ارایشی خریدم فاسد بود ک هیچ برندم نبود قلابیش بود😣با همسرمم بحثم شد 370دادم کرم پودر انداختم اشغالی زنگ زدم منو گذاشتن بلاک لیست😑

من فقط لوازم ارایش اینترنتی گرفتم راضی بودم لباس نگرفتم تا حالا😐

وای من کرم پودر 370خریدم کلا اب بود بردم داروخانه گفت فاسد شده😥زود زنگ زدم بلاک لیست گذاشتن با هر شماره ای زنگ میزدم جواب گو نبودن،یبارم لباس خریدم لباسی ک پسند کردم نبود ک هیچ ی لباسی فرستادن حتی الان ک باردارم میخواستم تن کنم باز گشاد بود انگار افتادم تو دیگ اش،چقد همسرم از دستم عصبی بود.