2777
2789
عنوان

دوستان فراموش کار بیاین😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 23 پست
خب همینه دیگه استرس ذهنو داغون میکنه

اره خیلی بعضی وقتایه چیزی به شوهرم میبینم وقتی میام ثابتش کنم انقدر که اون انکار میکنه منم به خودم شک میکنم فک میکنم اینم بدترم میکنه

دلتون بی غم🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هم داری؟من فک میکنم بعد زایمانم شروع شد

بله دو تا..جالب اینجاست من تیزهوشان درس خوندم و هوش درسیم خیلی بالاست ولی تو اینجور موارد نمیدونم خنگم با فراموشکار😞

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
اره خیلی بعضی وقتایه چیزی به شوهرم میبینم وقتی میام ثابتش کنم انقدر که اون انکار میکنه منم به خودم ش ...

چقد مث منی😮😮

بله دو تا..جالب اینجاست من تیزهوشان درس خوندم و هوش درسیم خیلی بالاست ولی تو اینجور موارد نمیدونم خن ...

من در دوران تحصیلم موفق بودم ولی الان واقعا نمیدونم چرا انقدر حواس پرت شدم مامانم میگه از کم خونیه ولی ازمایشم دادم کم خون نبودم خسته شدم از این حواس پرتی

دلتون بی غم🌹
چقدر بده نه؟؟؟دلم برا خودم میسوزه و فک میکنم اگه شوهرم واقعا اینجوریه چقدر نامرده اخه کاملا حس میکنم ...

آره.خیلی مرد میخواد ازین شرایط سواستفاده نکنه...

باید هر روز ویتامین بخوریم ورزش و مطالعه کنیم و تو کارها نظم داشته باشیم