2821
2789
عنوان

ترک پستونک

318 بازدید | 11 پست

سلام خانما من دخترم یک سال و ۴ ماهشه از نوزادی بهش پستونک دادم گریه میکرد زیاد الان ۳ روزه پستونک هاشو قایم کردم اصلا ندادم بهش خیلی بهونه گیر شده از اولشم بهانه گیر بود خودمم باردارم اصلا حوصله گریه هاشو ندارم هرچیزی میخواد بهش میدم ولی بازم ساکت نمیشه چیکار کنم اونایی که تجربه دارین کمکم کنین لطفا تا چند ردز اینجوریه شیطونه میگه پستونک بدم بخوره.آخه مینداخت زمین دوباره دهنش میکرد گفتم مریض میشه ندم بهش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نده بهش یه هفته اینحوریه فوقش ..اره پسرمنم همینکارو میکرد دهنش برفک زد اخرسر ..چن بارم مریض شد دکتر گفت دیگه پستونک ندین ب هیچ وجه بعد ی هفته یادش رفت

منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!

اصلا نده دیگه،پسر من فقط یه روز گریه کرد بعد تموم شد

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
خواهر منم همین بود مامانم هرروز یکم از سر پستونک میبرید تا دیگه کلا سر پستونک تموم شد خواهرمم از پست ...

خخخخخخ چه جالب آخه من تو این ۳ روز اصلا نشونش ندادم نمیتونم دوباره بهش بدم

نده بهش یه هفته اینحوریه فوقش ..اره پسرمنم همینکارو میکرد دهنش برفک زد اخرسر ..چن بارم مریض شد دکتر ...

همش میگه بغلم کن منم خودم لاغرم زود کمر درد میشم باردارم خیلی سخته

چند وقته بود ازش گرفتی؟

یک روز فقط گریه کرد شبم تا دیروقت خوابش نبرد همون دیگه خوب شد

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
همش میگه بغلم کن منم خودم لاغرم زود کمر درد میشم باردارم خیلی سخته

بالاخره چن روز و چن هفته تحمل شرایط بهتر از مریض شدن بچه س یا وابستگی شدیدترش

منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!