2777
2789
امشب قراره پارک داشتیم بامامانش اینا...علی گفت میام سراغت گفتم نه اصلانیاکه نمیام...ولی دوستم ندارم ...

اگه دوست نداری بری  بگو کمرم درد میکنه یا حالت تهوع دارم نمیتونم بیام.چرا الکی استرس گرفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب همین بهانه کن نرو.به خودت استرس نده.

برام دعاکن واقعا محتاجم ب دعا...کمرمم خیلی دردگرفته میگم این بچه طوری نشه یه بار...شانس ک ندارم بعدچ جوری میخوام جواب علی روبدم

بویِ روزهای خوب می آید...
نظرخودمم همینه چون بدترسبک میشم

تاپیکت و   خوندم   کارت  درست  بود  یکم   فرصت  بده به  جفتتون    بعدم   به   شوهرت   بگو چرا  کاری  میکنی  فکر کنن  من  بچم  چرا دوست  داری  دیگران   ازت   سواری  بگیرن

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
برام دعاکن واقعا محتاجم ب دعا...کمرمم خیلی دردگرفته میگم این بچه طوری نشه یه بار...شانس ک ندارم بعدچ ...

استراحت کن اگه دردت با استراحت خوب نشد.زنگ بزن شوهرت بگو بیاد ببردت دکتر.انشااله که چیزی نمیشه فکرای بد نکن

من از کاربری اولت تا حالادارم دنبال میکنم تاپیک هات انشااله که به ارامش برسی.بیا تاپیکت بهمون خبر بد ...

الهی عزیزم

...ممنون که انقدرخوبید...مطمئن باش تاپیک میزنم توکل بخدایکم حال دلم بهترشه 

استراحت کن اگه دردت با استراحت خوب نشد.زنگ بزن شوهرت بگو بیاد ببردت دکتر.انشااله که چیزی نمیشه فکرای ...

خیلی دردمیکنه نمیدونم چرا ...هیچ کاری ام مامانم بنده خدانمیزاره بکنم 

تاپیکت و   خوندم   کارت  درست  بود  یکم   فرصت  بده به  جفتت ...

خوبی عزیزم؟گاهی میزنه به سرم ب شوهرم بگم بیادتوسایت تاپیکوکامل بخونه میگم حرفاموبشنوه قضاوت دیگرانم ببینه...نمیدونم کارم درسته یانه

خوبی عزیزم؟گاهی میزنه به سرم ب شوهرم بگم بیادتوسایت تاپیکوکامل بخونه میگم حرفاموبشنوه قضاوت دیگرانم ...

ممنون تو خوبی؟  نه یه وقت اینکارو نکنی؟  میدونی چیه؟  اگه نمیتونی زبونی حرفاتو بهش بگی    هرچی تو دلته رو  تویه پیام بنویس   نزار تو  دلت بمونه

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
خوبی عزیزم؟گاهی میزنه به سرم ب شوهرم بگم بیادتوسایت تاپیکوکامل بخونه میگم حرفاموبشنوه قضاوت دیگرانم ...

عزیزم قدر داشته هاتو بدون گلم خوبیهای همسرت خیلی زياده:همین که آرامش داره دوست داره هواتو داره و..................از طرفی هم بهش حق بده انگار پسرشو داماد کرده نه برادرشو چون براشون پدری کرده بنظرم با ارامش و از این به بعد حواست به اوضاع باشه اونم با درایت و خوبی -یه کم هم از دید همسرت به قضيه تگاه کن گلم ایشون جزو مردای خیلی خوبن که خیلیا آرزوي همچي شخصیتی رو دار ن هیچ کس هم بی عیب نیست حیف زندگیته که اینجور ارامشش به هم بخوره نازنیم

عزیزم قدر داشته هاتو بدون گلم خوبیهای همسرت خیلی زياده:همین که آرامش داره دوست داره هواتو داره و.... ...

سلام دوست مهربونم ممنون ازنظرت ...اتفاقاامروز بابام خیلی باهام صحبت کردحرفای شمارو زدبهم...بهم گفت توبزرگترین اشتباهت اینه حرفاتوب علی نمیگی بادعوا واخم میخوای اون خودش بفهمه‌اما ما مردا تامستقیم حرفی رونگن بهمون نمیفهمیمش...من بخدامیخوام باهاش حرف بزنم امانمیتونم بغضم میگیره...مسخرم نکنیداما اعتماد ب نفس صحبت کردن باعلی رو ندارم.توجمع دوستام خیلی سخنورم توفامیل راحت ارتباط برقرارمیکنم اما انگار باعلی نمیتونم.می دونی آخه اون خیلی منطقی وریلکس حرف میزنه حرفاقلمبه سلمبه میزنه بعدم میگه بامنطق حرف بزن اهدافتوبمن بگو اگه نمیتونی بگی بنویس بگو هدف پنج سال اول زندگیمون چیاست؟منم لال میشم اصلانمیدونم چی بگم بهش

سلام دوست مهربونم ممنون ازنظرت ...اتفاقاامروز بابام خیلی باهام صحبت کردحرفای شمارو زدبهم...بهم گفت ت ...

عزیزدلم چون حسم اینه شما خیلی روراست و صادق هستی(چیزی که این زمونه خیلی کم شده و دورویی بیداد میکنه)خیلی برام ارزشمندی-الان تو این اوضاع نه ولی چتد وقته دیگه اهداف مالیتو بنویس و بهش بگو(با توجه به اینکه ایشون در این قالب میخوان)مثلا خونه ویلایی در بالاشهر-خونه ییلاقی-سفر(زیارتی یا سیاحتی)پس انداز طلا-یه اینده ای برای گل پسر توی راه-البته من همش مالی گفتم برای اینکه بدون اینکه مستقیم بهشون گفته باشی دستشونو ببنذی برای خرج بی مورد به خانوادشون البته گلم گفتنه اینا هم با سیاست و یواش یواش مورد به مورد باشه که متوجه اصل نشن