2777
2789
عنوان

سوال اشپزی

172 بازدید | 20 پست

دوست دارم سمبوسه درست کنم،ولی میدونم که خیلی روغن میکشه و روغنی میشه،همسرم‌نباید خوراکیایه زیاد روغنی بخوره،چیکار کنم که زیاد روغنی نشه ولی در عین حال خوب سرخ شه و خوشمزه هم بشه؟

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فر بپز

مگ میشخ

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

داخل روغن زیاد سرخش کن شعله هم نه زیاد باشه ک بسوزه نه کم باشه ک روغن بگیره ب خودش بعدشم ک سرخش کردی بذار داخل ی سبد ک روغن اضافیهاش بره 

یا میتونی داخل فر بزاری 

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.

زرده تخم مرغ رو هم بزن سینی فر و چرب کن یکم بچین تو سینی دو طرفش رو با لیسک زرده بزن بزار تو فر 

اگر با تابه سرخ کنی میکشه به خودش هرکاریم کنی حتی بزاری روغنش بره یکمقدار زیادی که به بافت نون رفته میمونه

مگ میشخ

اره فقط بعد اینکه همه رو پیچیدی با کره یا روغن با فرچه به سمبوسه ها بزن کف سینی فر رو چرب کن و بعدش بذار تو فر من خیلی بدم میاد مزه روغن تو دهنم بیاد برا همین همیشه اینجوری درست می کنم

من تو سرخ کن سرخ میکنم😐سرخ کن بدون روغن بخر خیلی خوبه

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
اره فقط بعد اینکه همه رو پیچیدی با کره یا روغن با فرچه به سمبوسه ها بزن کف سینی فر رو چرب کن و بعدش ...

تو توسترم میشه?!

چقدر زمان میبره عایا

من فرم استفاده نمیکنم توش کلی وسیله چپوندم از بس جام تنگه😁

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
متن امضات از کیه؟

نمنم

یجا دیدم😁تو تل خیلی وقت پیش

متن امضات از کیه؟

زیرش فکنم بود عادل دانتیسم

ینی چی چجوریه من تاحالا نشنیدم 😅

چیش بگم بزنین تو نت توضیح میده من تقریبا ۳سال پیش خریدم مارک فیلیپس قبلش از این هایی که با یک قاشق داشتم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم