2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 22 پست
همسر سابق من از نظر ظاهر و قیافه خوب و جذاب بود، خودش هم فکر میکرد وقتی راه میره باید پشت سرش یه آمب ...

ینی به حاطر اعتماد به نفسی که به خاطر چهره اش داشت خطابی میکرد؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺
در مورد ظاهرش اعتماد به نفس خیلی عجیبی داشت + زبون چرب و نرم... آخرش هم به خاطر خیانت ازش جدا شدم.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه کی جدا کرد؟ الان اصلا ازش خبر نداری؟

یه دختر با کمک دوس پسرش

دختره از این خوشش میومد .دوس پسرشم که خبر نداشت دختره میخواد خودشو بچسبونه به طرفِ من

امدن دوتایی کارایی کردن که نمیتونم بگم

دختره هم نتونست با عخشم باشه اونجوری که خودش میخواست

😏😏😏😏😏😏😏

نه خبر ندارم

اما دوسش دارم تو دلم هنوز

بهترینم بود اون

لحظات خیلی خیلی خیلی خوبی داشتیم

هم با خودش هم با خانوادش

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
در مورد ظاهرش اعتماد به نفس خیلی عجیبی داشت + زبون چرب و نرم... آخرش هم به خاطر خیانت ازش جدا شدم.

اهان زبونم داشته چون شنیدم زبونم خیلی تاثیر داره که مثلا پسری با ظاهر خیلی خوب از دختر برا دوستی ن شنیده ولی یکی معمولی چون زبون داشته تونسته بله بگیره

ایشالا با همسر جدید بهترینا رو تجربه کنی عزیزم ❤

خوشبختی جوونا صلوات ☺
یه دختر با کمک دوس پسرش دختره از این خوشش میومد .دوس پسرشم که خبر نداشت دختره میخواد خودشو بچسبونه ...

واقعا بعضی دخترا چقدر بیشعور تشریف دارن همچین دخترایی رو زیاد دیدم 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
اهان زبونم داشته چون شنیدم زبونم خیلی تاثیر داره که مثلا پسری با ظاهر خیلی خوب از دختر برا دوستی ن ش ...

مرسی عزیزم. منم برای شما بهترین‌ها رو آرزو میکنم. ولی سعی کن از تجربیات دیگران استفاده کنی. همیشه اینکه خودت بخوای یه چیزی رو تجربه کنی تا حسرتش به دلت نمونه خوب نیست. ممکنه بعداً پشیمون بشی و اون وقت دیگه پشیمونی سودی نداره. 

خوشبخت باشی دوستم.  

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
واقعا بعضی دخترا چقدر بیشعور تشریف دارن همچین دخترایی رو زیاد دیدم 

اره با همجنسا به هم رحم نمیکنیم متاسفانه

این دختره هم اینقدر من بهش خوبی کرده بودم که حد نداره

با اینکه اینکارو باهام کردن

اما بازم من بهش بد نکردم هنوزم

و باهاش خوب رفتار میکنم😞

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■