2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوشم نمیاد.سلیقمه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
یه خانومی انجام داده بود تو همین سایت میگفت خیلی درد داره

بیحسی میزنن دردش جوری نیست نشه تحمل کنی‌من خودم چند روز ویگه میخوام برم رژ لب تاتو کنم اینو شنیدم خیلی درد داره

خدایا میدونم ک تا ۱۳۹۹ منو ب عشقم میرسونیو مارو خوشبخت میکنی 😚😚😙😙😙خدایا امیدم‌ب خودته
بیحسی میزنن دردش جوری نیست نشه تحمل کنی‌من خودم چند روز ویگه میخوام برم رژ لب تاتو کنم اینو شنیدم خی ...

منم خیلی دوست دارم برم رژ لب تاتو کنم . میشه وقتی انجام دادین تاپیک بزنید درموردش. منم صدا بزنید بیام درموردش بخونم

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
منم خیلی دوست دارم برم رژ لب تاتو کنم . میشه وقتی انجام دادین تاپیک بزنید درموردش. منم صدا بزنید بیا ...

چشمم

خدایا میدونم ک تا ۱۳۹۹ منو ب عشقم میرسونیو مارو خوشبخت میکنی 😚😚😙😙😙خدایا امیدم‌ب خودته

منم یه ساله تو فکرشم،،،هنوز انجام ندادم،تردید دارم،چون چن سال پیش ابروهامو تتو کردم یه روزه پشیمون شدم،البته من ابروهای پری داشتم میحواستم قسمتای خالیشو پر کنه ولی چشمامو بست و کلا کار خودشو کرد آرایشگره..از فرداش افتادم دنبال پاک کردن تا امسال بعد چهارپنج سال پاک کردم راحت شدم..بخاطر همین خاطره بد و.میترسم خوب نشه و شوهرم چیزی بگه

من نزدم  خط چشم ولی بنظرم اول بن مژه بزن....شیک تره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بیحسی میزنن دردش جوری نیست نشه تحمل کنی‌من خودم چند روز ویگه میخوام برم رژ لب تاتو کنم اینو شنیدم خی ...

من دارم تتو لب بله شدید درد داره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.