2777
2789
عنوان

زخم شدن زبان

9881 بازدید | 11 پست

سلام خانوما لطفا اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه.من دوشب پیش تو خواب انگار دندونم رو زبونم بوده و صبح بیدار شدم دیدم خیلی درد میکنه و زخم شده (هروقت فکرم درگیر میشه یا دندونامو به هم میسابم یا اینجوری میشه😢)همینجوری بدتر شد تا جایی که الان نه میتونم صحبت کنم نه چیزی بخورم.راهی دارید که یکم بهتر بشه؟

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی بخاطر دندونت بوده؟  

اره چندباری شبا از درد زبون بیدار شدم دیدم مثلا دندونام روش بوده ولی ایندفعه داغون شده زبونم اصلا متوجه نشده بودم🙁

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
سلام ببخشید زخم زبونتون بهتر شد من چند روز پیش اتفاقی زبونم بد جوری گاز گرفتم بعد تو همون سمت که گ ...

سلام‌عزیزم من رفتم دکتر اخرش.بهم اپولو دارو داد تا کم کم بهتر شدم

سلام‌عزیزم من رفتم دکتر اخرش.بهم اپولو دارو داد تا کم کم بهتر شدم

ببخشید من زبونم هنوز خوب نشده حدود یکماه و نیمه دکتر هم فقط تقویتی بهم داد خییییلی رفته رو مخم برای شما چند وقت طول کشید خوب شد؟؟؟

ببخشید من زبونم هنوز خوب نشده حدود یکماه و نیمه دکتر هم فقط تقویتی بهم داد خییییلی رفته رو مخم برای ...

بعد امپولایی که داد سریع خوب شد دوسه روزه.برید یه دکتر دیگه

بعد امپولایی که داد سریع خوب شد دوسه روزه.برید یه دکتر دیگه

ببخشيد اسم دكترتونو ميگيد تهرانه

فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿
منم هفته پیش رفتم دکتر با میکروسکوپ زبونم نگاه کرد و گفت هیچی نیست فقط داروی تقویتی داد اما نمی دو ...

شما زبونتون خوب شد من دو ماهه احساس سوزش تو زبونم دارم انگار چایی داغ خورده باشی سوخته شده ایجورم