2777
2789
عنوان

رفتار زشت

224 بازدید | 10 پست

چند شب پیش رفته بودم پیش خالم مامان بزرگم و خانواده خودمم بودن شوهرم دیر تر اومد سر کار بود به محض اینکه رسید دید پسرم دادم بغل خالم برگشت تو صورت من نگاه کرد 

یکم بعدش اومد در گوشم‌گفت  بچه چرا دادی بگیرش بغل خودت باشه بعد شامم پسر  خالم بغل کرد پسرمو شوهرم بدش اومد 

حالا  دیروز مامانم زنگ زده میگه خالت ناراحت شده  گفته معلومه دومادت خوشش نیومد بچه بغل ما بود منم الکی گفتم نه خسته بوده یکم شاید به خاطر همین اینطوری به نظر خاله اینا اومده ولی واقعا همینطور هرکس نزدیک پسرم میشه شوهرم  بدش میاد حتی اینکه کسی بهش دست بزنه دستش بگیره بوسش کنن که واقعا واکنش نشون میده 

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم با این رفتارش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ حساسه دیگه لشکالی نداره . توضیح بده واسه اطزافیانت بگو شوهرم حساسه خلاااص 

ناراحت میشن 

اصلا صورت خوشی نداره 

نمیخوام بگن مگه بچش تحفس که اینطوری میکنه

چطور  کودکی خودش که یادش نمیاد وقتی سه ماهش بوده  پسرم سه ماهشه

خب حتما نباید که سه ماهش یادش بیاد 

درکش کن دیدم و تجربه دارم که میگم 

میدونم سخته آدم به کسی بگه بچه مو بغل و بوس نکن از خود بچه بدشون میاد ولی به خاطر شوهرت رعایت کن وقتی اون هست بچه رو خودت داشته باش

خب حتما نباید که سه ماهش یادش بیاد  درکش کن دیدم و تجربه دارم که میگم  میدونم سخته آدم ب ...

سعی میکنم پیش خودم باشه ولی بچرو همه دوس دارن هر کس میرسه حداقل یه نازش میکنه حتی اگه بغل خودم باشه شوهرمم بدش میاد 

اون دیگه خیلی حساسه از خودش دلیل حساسیتشو بپرس 

دلیل درست و حسابی نداره 

میگه بچه حساسه پوستش حساسه 

از بیرون میان میکروب فلانه بهمان از این حرفا