2777
2789
عنوان

مهمه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 33 پست
میدونم خیییییلی کارم اشتباه بود  ولی اون شب خیلی بهم فشار اومد بی احترامی کرد یه حرکتی زد که خ ...

اصلا نمیگم بچه گانه ست

ولی میگم  نباید تکرار شه ! 

بار اول  و دوم و  سوم ؛  وقتی این رفتار تکرار شه ، واکنش تون برای آدمها  عادی میشه  و این خطرناک ،  سردی میاره و بی تفاوتی 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
غرور گاهی باید بشکنه...برو از پشت بغلش کن بوسش کن...گاهی باید یکی بسوزه ....منم بیشتر وقتا اینکارو م ...

درسته ، کاملا قبول دارم حرفتو😢

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نمیگم بچه گانه ست ولی میگم  نباید تکرار شه !  بار اول  و دوم و  سوم ؛ &nb ...

آره واقعا میاره، انگار تکرار که میشه عادی میشه

این که عالیه اصن  فرداشب تو روی تخت بخواب ببین چیکار میکنه

دیشب رفتم رو تخت خودمو زدم بخاب اومد کنارم خوابید البته با فاصله

چه سخت میگیری زندگیه خودتو ،،،هیچی بدردت نمیخورع جز محبت کردن و عدم غرور ،،پس غرورو بزار کنار چون ار ...

آره درسته 🌹

عزیزم چه خبره یه هفته قهرید نزار اینقد طولانی شه زودتر آشتی کن احتیاجی نیست حرفی بزنی وقتی خوابش برد برو پیشش بخواب با یکم فاصله بزار فکر کنه وابسته شی چه اشکالی داره مردا مغرورتر و کینه ای ترن ولی زود نرم میشن 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
عزیزم چه خبره یه هفته قهرید نزار اینقد طولانی شه زودتر آشتی کن احتیاجی نیست حرفی بزنی وقتی خوابش برد ...

واقعا چون از اول غرور رو نسبت دادن به مردا فک میکنن حقشونه که اینهمه کبر و غرور

خیلی طولانی شده میدونم خودم داغون شدم و اون هم مرتب تو فکره 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792