هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کمکم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونهدونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شوهرم حرعی ازم ب دلش نباشه زود عصبی میشه و فحشم میده نمیدونم چکار کنم دوس دارم جدا شم اما سختمه
چند ساله ازدواج كردين؟ بي دليل عصباني ميشه؟
منم همسرم زود عصباني ميشود اونقدر حرف زدم محبت كردم يك جاهايي دعوا راه انداختم درست شد
هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کمکم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونهدونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
مثلا چند وقت با داداشش کار کرد پولی که داداشش بهش داد مقدار زیادی نیست گذاشت پیش مادرش که خرجش نکنیم دست ما باشه خرج میشه بعدا اش میگیره الان ک پول لازمیم به مامانش گفت پولو بده گف خرجش کردیم بهت میدم من گفتم چ لزومی داره پولت پیش زنت نباشه دیدی گفتم اونام لازم میشن خرجش میکنن هرچی فحش بود زد بهم ک چرا ایقد بد دل و بد جنسی