2777
2789
عنوان

کسی تجربه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 48 پست
نه ۶ ماه یه بار نیس ک. من رفتم پرسیدم گف سالی یه باره یه موقه هم ک بدنت خوب لیزرو جذب کنع تا دوسالم ...

واقعا؟؟؟ پس خوبه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای😭😭😭

یعنی درررررد داشتما دنبال یکی میگردم روحیه دخترونه داشته باشه لطیف اصلاح کنه 😂😂😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یعنی درررررد داشتما دنبال یکی میگردم روحیه دخترونه داشته باشه لطیف اصلاح کنه 😂😂😂

😂😂😂😂 ولی من اولین بار رفتم خدایی زنه خیلی دستش خوب بود. تند تند مینداخت اما اصن دردم نمیگرف. ولی بیکینی رو انجام ندادم پیشش چون اون موقه خجالت میکشیدم. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
😂😂😂😂 ولی من اولین بار رفتم خدایی زنه خیلی دستش خوب بود. تند تند مینداخت اما اصن دردم نمیگرف. ولی ...

من مشکلم رو بیکینی هس میخام یکی باشه بدون درد بندازه

کم پیدا میشه

گفتم شاید پمادی باشه زایلاپی زدم اثر نداشت 

سلام خانومایی ک میرین اپلاسیون،یاموم میندازین

یچی بهتون بگم،توهمین نی نی سایت یکی ازدوستان گفت،باتجربه یکی ازدوساشون،توخونه بعدانداختن موم ب بدنشون،روغن مورچه زدن ب بدنشون،والان بعدپنجسال هیچ مویی از بدنشون در نیومده،

میگم شماهاک انجام میدین حیفه ندونین

روغن مورچه بزنین تاچنسال راحت باشین

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
سلام خانومایی ک میرین اپلاسیون،یاموم میندازین یچی بهتون بگم،توهمین نی نی سایت یکی ازدوستان گفت،باتج ...

یعنی یه بار روغن مورچه زده دیگه در نیومده؟؟؟

یعنی یه بار روغن مورچه زده دیگه در نیومده؟؟؟

میگه دقیق یادم نیس چنبار روغنو زدم

ولی یادمه که یکی دوبار بعد موم زدم

پنجسال گذشته بدنش هنوز مودرنیورده

برادوسشم موقعی ک دیده،دوسال بوده مودر نیورده بوده،

میگه پوستمم شفافترشده و نرم تر

منم دلم میخااااد ولی جرات موم ندارم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
میگه دقیق یادم نیس چنبار روغنو زدم ولی یادمه که یکی دوبار بعد موم زدم پنجسال گذشته بدنش هنوز مودرن ...

موم بگوتو سالن بندازن حرفه ای بهتره اما برا من خشن انداختن

موم بگوتو سالن بندازن حرفه ای بهتره اما برا من خشن انداختن

تابحال نرفتم خجالت میکشم

ازدردشم میترسم

تابحال نرفتم خجالت میکشم ازدردشم میترسم

خجالتش مال یه دیقه اس اما دردش قابل تحمله

خجالتش مال یه دیقه اس اما دردش قابل تحمله

😥نمیدونم ببینم چ میکنم😅