2777
2789
عنوان

کسی تجربه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 48 پست
خب برو ارایشگاه برات بیکینی رو انجام بده عزیزم

درد داره باز هم باید همش ماساژ بدم هر تیکه ش خب زشته بدنتو بمالی جلو یکی دیگه برا همین اذیت میشم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیییلی‌. اصن ادم دلش ضعف میره

واقعا .... تیغ هم بدنمو سیاه کرده 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

والا اخه انقد اونجا با زیر بغل ضخیمن ک انگار میخواد جونت بالا بیاد  حالا باز زیر بغل کمه بیکین ...

خخخخخخخ  انقدر منو نخوندون  بابام اینا بیدار میشن😂😂😂😂😂😂😂😂

کارشناس حقوقی ام سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم
من بعدش دستمو فشار میدم اون قسمت. ک دردش بره

خب جلو این اپلاسیون کاره زشت نیس ؟؟؟ احساس میکنم بهم بخنده

خب جلو این اپلاسیون کاره زشت نیس ؟؟؟ احساس میکنم بهم بخنده

نه بابا اتفاقا خیلی از اپیلاسیون کارا خودشون اینکارو میکنن برا کل بدن. وقتی میندازن دستشونو چندثانیه میذارن رو اون قسمت بدن و یکم فشار میدن ک درد نگیره

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
وای منم حساسیت دارم تا میزنم همه بدنم جوش میزنه لامصب تیغ خیلی بده تا میزنی از حموم میای بیرون درومد ...

آره تا در میاد هم میخاره اهههه لیزر میخاستم کنم اونم میگن 6ماه یه بار باید ش ارژ بشه دو دل شدم

آره تا در میاد هم میخاره اهههه لیزر میخاستم کنم اونم میگن 6ماه یه بار باید ش ارژ بشه دو دل شدم

نه ۶ ماه یه بار نیس ک. من رفتم پرسیدم گف سالی یه باره یه موقه هم ک بدنت خوب لیزرو جذب کنع تا دوسالم نمیخواد بیای

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
نه بابا اتفاقا خیلی از اپیلاسیون کارا خودشون اینکارو میکنن برا کل بدن. وقتی میندازن دستشونو چندثانیه ...

برا من که مثل وحشیا میزد سریع تموم شه من مردم زیر دستش 😂😂😂حالا موی که ده سال ژیلت خورده ریشه ذخیم فکر کن ضخیم